ŠIROKO: Vlado Georgiev peva za 50.000 evra u Novom Sadu!

Prema pisanju pojedinih medija, čuveni kantautor je već postigao dogovor sa gradskim čelnicima da u novogodišnjoj noći nastupi u Srpskoj Atini

  • 4

Popularni pevač Vlado Georgiev pevaće u novogodišnjoj noću na trgu u Novom Sadu, a navodno će njegov honorar iznositi 50.000 evra. Kako prenosi "Kurir", čuveni kantautor je već postigao dogovor sa gradskim čelnicima i sa njima potpisao ugovor.

- Vlado je već sve dogovorio. U novogodišnjoj noći pevaće od 23.30 do 01.00 posle ponoći. Za tih devedeset minuta uzeo je 50.000 evra! Zadovoljan je postignutim dogovorom, a posebno se raduje tome što će pevati u svom omiljenom gradu u Srbiji – otkrio je dobro obavašteni izvor.

Inače, ovo nije Georgievu prvi nastupa na trgu u Novom Sadu. On je u Srpskoj Atini nastupio i za doček Nove 2006. godine, a posle toga je pevao nekoliko puta na Grožđebalu u Sremskim Karlovcima.

Vlado Georgiev nije bio dostupan za komentar.

(Telegraf.rs / Kurir / Foto: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Emilija

    4. decembar 2012 | 02:27

    Muka mi je vise od tih prica o novcu koji bi trebalo dati gladnima. Zasto se vi koji to predlazete ne odreknete npr.6 meseci interneta pa uplatite nekome kao pomoc? Vlado je neko ko i organizuje humanitarne koncerte i pomaze kad god. Mislim da smo svi mi zasluzili malo veselja u Novogodisnjoj noci. Zar ne?

  • sasa

    3. decembar 2012 | 09:29

    50.000 evra za sat i po pjevanja,ljudi moji pa znate li vi koliko se gladnih usta moze nahraniti za te pare.A vi to bacate za zajebanciju SRAMOTA!!!!!!!!!

  • Biljana

    4. decembar 2012 | 08:26

    Vazno da je Pokrajina ukinula RODITELJSKI DODATAK od 20.000 dinara porodiljama za prvo dete,pod izgovorom da se nema para...JADNA LI SI DRZAVO :(

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA