LJUBAVNI TROUGAO: Tajson uhvatio suprugu i Breda Pita u krevetu

- Pobesneo sam i bio sam spreman svašta da mu uradim... Trebalo je da mu vidite lice - rekao je Gvozdeni Majk u emisiji "In Depth With Graham Bensinger"

  • 0

Nekadašnji bokserski šampion u superteškoj kategoriji Majk Tajson u intervjuu je otkrio da je uhvatio svoju tadašnju suprugu Robin Givens i holivudskog superstara Breda Pita u krevetu.

Naime, krajem osamdesetih godina prošlog veka, Tajson se rastajao od Givensove, a iako su bili u procesu razvoda, imali su intimni odnos.

- Iako smo se rastajali, a ja svakog dana išao kod svog advokata i govorio da je ona svinja i da me krade, dolazio sam kod nje na seks. Tog dana otkrio sam da je neko stigao pre mene. Pretpostavio sam da je Bred Pit kod nje jednostavno došao pre mene. Pobesneo sam i bio sam spreman svašta da mu uradim... Trebalo je da mu vidite lice -  rekao je Tajson u emisiji "In Depth With Graham Bensinger", a prenosi RadarOnline.

Gvozdeni Majk nije otkrio šta se dalje dogodilo, ali pretpostavljamo da ipak nije bio nasilan, jer je Bred Pit još živ i zdrav.

Osim što je progovorio o svom ljubavnom trouglu s Bredom, Tajson se osvrnuo i na problem sa drogom tokom snimanja "Mamurluka".

- Bio sam u rasulu. Bio sam debela svinja na kokainu, ali spasila me je ekipa na snimanju. Morali su da znaju da nisam dobro, nisam mogao ni da razgovaram kako treba. To su divni ljudi, bili su na mojoj strani i da me zaštite kad god je trebalo. Jako sam to cenio, a mnogo mi je značilo i kada su me pozvali da se pojavim i u drugom nastavku filma - rekao je Gvozdeni Majk.

(Telegraf.rs / 24sata.hr)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA