PRLJAVI HARI U NIŠU: Klint Istvud gost na festivalu Nišvil? (VIDEO)

Kajl Istvud, muzičar i sin proslavljenog holivudskog reditelja i glumca, nastupiće na popularnom niškom džez festivalu, a jedna od ideja organizatora jeste da i popularni "Prljavi Hari" bude gost u Nišu

  • 0

Američki muzičar Kajl Istvud, sin legendarnog holivudskog glumca Klinta Istvuda, sviraće sa svojim bendom na predstojećem Nišvil džez festivalu.

Kako prenose "Južne novosti", jedan dan popularnog niškog džez festivala 2013. godine biće proglašen za "Eastwood day" festivala, i to u čast velikog glumca i reditelja, ali i osvedočenog ljubitelja poznavaoca i propagatora džeza - Klinta Istvuda.

Naime, kako pojašnjavaju organizatori Nišvila, ideja za to nametnula se kada je pre nekoliko nedelja postignut konkretan dogovor o učešću sastava kontrabasiste, bas gitariste i kompozitora Kajla Istvuda, inače sina poznatog glumca, na predstojećem izdanju festivala.

"Od duhovite opaske direktora Ivana Blagojevića prema menadžmentu Kajla Istvuda, da je jedan od Nišvilovih uslov za nastup dolazak Kajla u pratnji roditelja, došlo se i do oficijelnog poziva Klintu Istvudu da bude gost Nišvilla 2013. godine"

Od 1998. godine i CD-a “From there to here” Kajl Istvud  je pod svojim imenom objavio 5 albuma zaključno sa najnovijim “Songs from the Chateau”, a pisao je muziku i učestvovao u snimanju "soundtrack"-a za veliki broj očevih filmova: “Mistična reka”, “Devojka od milion dolara”, “Zastave naših očeva”, “Pisma sa Ivo Džime”, “Gran Torino”...

Pogledajte jedan od nastupa Kajla Istvuda.

(Telegraf.rs/izvor: Južne Vesti)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA