STIŽE NASLEDNIK: Princeza Kejt trudna!

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton je trudna, sopšteno je iz kraljevske poprodice. Beba će biti treća u redu za britanski tron, na kome se trenutno nalazi kraljica Elizabeta Druga

  • 1

Supruga princa Vilijama Kejt je trudna i nalazi se u bolnici zbog jakih jutarnjih mučnina, saopšteno je iz kraljevske palate.

Kraljevska porodica je ''ushićena'' zbog vesti o bebi, koja će biti treća u redu za britanski tron na kome se trenutno nalazi kraljica Elizabeta Druga, prenosi AFP.

''Njihova kraljevska visočanstva vojvoda i vojvotkinja od Kembridža veoma su srećni što mogu da objave da očekuju bebu'', navodi se u saopštenju. ''Kraljica, vojvoda od Edinburga, princ od Velsa, vojvotkinja od Kornvola i princ Hari i članovi obeju porodica ushićeni su vestima''.

U saopštenju se još dodaje da je danas po podne vojvotkinja primljena u bolnicu "Kralj Edvard Sedmi" sa jakim mučninama, a pošto je još rana trudnoća, Kejt Midlton će ostati u bolnici nekoliko dana, a kada izađe iz bolnice, moraće da miruje.

Princ Vilijam i Kejt Midlton venčali su se 29. aprila 2011. godine u londonskoj Vestminsterskoj katedrali, nakon gotovo deset godina zabavljanja, a ceremoniju venčanja pratilo je nekoliko milijardi ljudi.

Na balkonu Bakingemske palate princ je poljubio vojvotkinju od Kembridža, a prelet kraljevske avijacije označio je kraj ceremonije venčanja.

Kraljevsko venčanje, koje je nazvano venčanjem veka, nastavljeno je prijemom u Bakingemskoj palati koji je priredila kraljica i večerom za 300 ljudi koju je organizovao princ Čarls.

(Lj. V. /Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojana

    4. decembar 2012 | 10:36

    Cestitaaam!! Bas mi je drago, princeza je predivna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA