GLAMUROZNO: Marijana Mateus prestavila novu kolekciju! (FOTO)

Poznata srpska kreatora predstavila svoje nove kreacije pod nazivom "Allure Baroque"

  • 4

Dugo iščekivana revija modne kreatorke Marijane Mateus održana je u barokno uređenom salonu hotela "Moskva". Samo odabrane pripadnice ženskog džet-seta i predstavnici medija imali su priliku da uživaju u modelima iz najnovije kolekcije  pod nazivom "Allure Baroque". Ovaj raskošni pravac koji je obeležio 17.vek ponovo je trendu, a Marijana ga je vrlo vešto  preselila na pistu prikazavši ga iz svog ugla kroz novu kolekciju.

Pre početka revije, poznata kreatorka je za goste priredila koktel nakon koga su pripadnice lepšeg pola, ugodno smeštene u salonske stolice, mogle da uživaju u reviji.

Marijana Mateus je stavila akcenat na karakterističan print i detalje koji su inspirisani baroknim elementima tapeta, veza i goblena, gde je data prednost asimetriji, ali u kombinaciji sa jednostavnim i svedenim komadima.

Haljine, kao i drugi odevni delovi ove kolekcije, izrađeni od brokata, pliša i svile, uz bogate krojeve u zelenoj, bordo, crnoj i zlatnoj nijansi, dočarali su gostima revije raskoš i glamur kakav je vladao na dvorovima.

Celokupna kolekcija "Allure Baroque" namenjena je za dnevne, biznis i svečane prilike, odnosno odlučnoj, elegantnoj i vanvremenskoj ženi.

U prilog tome da je Marijana Mateus mislila o svim detaljima predstavljanja svoje revije, govori i to da je revijalni deo njene kolekcije na kraju "ukrašen"  i scenskim nastupom pevačice Tijane Bogićević, koja je maestralno otpevala svetski muzički hit "Skyfall" iz filma o Džejmsu Bondu. Tokom izvođenja numere, manekenke su uz aplauz zajedno sa kreatorkom Marijanom Mateus, koja je i sama blistala u svojoj kreaciji, ponovo prodefilovale pistom, a tada se Marijana, kako i dolikuje, poklonila gostima revije.

U publici su bili: Biljana Ristić, Suzana Mančić, Danijela Karić, Snežana Dakić, Sandra Čoban, Milica Đokić, Jelena Blečić sa dečkom Mihailom Bukvićem, Ceca Šarić sa ćerkicom, Dajana Tripković, Jelena Gajšek, Tamara Bakić, Ana Sević, Katarina Vučetić, čije su torbe takođe "prošetale"  pistom uz Marijanine modele, ali i  mnoge druge poznate ličnosti.

Intervju koji je Marijana Mateus dala Telegrafu možete pročitati ovde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA