IZBEGNUTA TRAGEDIJA: Disko kugla umalo ubila Draganu Mirković! (FOTO)

- Bilo je zastrašujuće kad je kugla pala, baš na mesto na kojem sam stajala nekoliko sekundi pre toga. Na moju sreću, odmakla sam se jer mi je zasmetao reflektor - rekla je poznata pevačica, kojoj je priselo snimanje novogodišnjeg programa na TV Hepi

  • 8

 

Snimanje novogodišnjeg programa na TV Hepi umalo je glave koštalo Draganu Mirković, i to bukvalno! Desetak sekundi nakon što je pevačica sišla sa scene, sa plafona studija otkačila se velika disko kugla i pala na mesto na kojem je Dragana stajala!

 

- Hvala dragom bogu, svi koji smo bili na sceni živi smo i zdravi. Niko nije ni ogreban. Bilo je zastrašujuće kad je kugla pala, baš na mesto na kojem sam stajala nekoliko sekundi pre toga. Na moju sreću, odmakla sam se jer mi je zasmetao reflektor. Moja sreća i intuicija su proradile. Verujem da je struna koja je držala kuglu popustila, drugog objašnjenja nemam - ispričala je Mirkovićeva, koja se nakon šoka pribrala i nastavila sa snimanjem.

 

(Telegraf.rs / Izvor i foto: Kurir)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DM

    8. decembar 2012 | 18:38

    Bogu hvala da je sve u redu, andjeli cuvaju moju kraljicu! A vi ljubomorne duse naucite se pisat prvo pa onda nesto govorite protiv kraljice balkana! ;)

  • NV

    8. decembar 2012 | 19:08

    kakvi ste vi degenerici,pa vama treba da se vuku creva po putu zbog ovakve poganosti,a ti pametno dc bolje ne pominji Boga,ne znas ti o tome nista...to smo mi Srbi,vise se radujemo da komsiji crkne krava nego da se nasa oteli....bolest...

  • Raša

    8. decembar 2012 | 23:53

    Čuvaj mi, Bože, Draganu <3

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA