SEVERINA: Pevaću za Novu godinu u Beogradu! (VIDEO)

Hrvatska pevačica promovisala je u Zagrebu svoj novi album "Dobro došao u klub", koji će se biti u prodaji od petka

  • 5

Severina Vučković nastupiće u novogodišnoj noći u Beogradu. Ovu informaciju popularna hrvatska pevačica potvrdila je u emisiji "Ekskluziv".

- Istina, pevaću u Beogradu u klubu "Magacin" i veselim se tome - rekla je pevačica za "Ekskluziv".

Seve se pre nekoliko nedelja posle dužeg vremena pojavila u prestonici Srbije, prvi put bez društva bivšeg verenika Milana Popovića. Na glamuroznoj dodeli "Hello" nagrada jedna od glavnih priča bila je Severinina prozirna haljina.

- Srećna sam što je haljina pobedila to veče. Meni je malo žao, nisam imala nameru da ičim napravim "atak" na manifestaciju koja je bila divna i lepo organizovana. Drago mi je što je pobedila moda. To je časopis koji se bavi privatnim stvarima, životom. Mi smo ovde zbog muzike, mode, glume i zbog bilo koje vrste umetnosti. I drago mi je što se moje ime veže uz to - rekla je pevačica.

Nekadašnja verenica Milana Popovića promovisala je juče u Zagrebu svoj novi album "Dobro došao u klub", a na ovom događaju podržale su je brojne kolege, poput Tonija Cetinskog, Kemala Montena i drugi.

Novo Severinino ostvarenje pojaviće se ovog petka u prodaji, a baštada predstaviće i spot za pesmu "Uzbuna".

Pogledajte prilog "Ekskluziva" sa Severinom Vučković.

(Telegraf.rs/foto: Tanjug/video: Prva.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA