PRECRTAN: Nataša Bekvalac prekrila Dačinu tetovažu! (VIDEO)

Na nastupu u klubu "Kolektiv" pevačica je na desnoj ruci umesto slova D imala istetoviranu plavu mašnicu. Na ovom koncertu Bekvalčeva je prvi put otpevala pesmu "Sluškinja"

  • 5

Nataša Bekvalac, koja je prekjuče nastupila u beogradskom klubu "Kolektiv", predstavila je i novu tetovažu, plavu mašnicu, i to ne bi bilo ništa čudno, da tatu nije nacrtan preko slova D, koje je pevačica svojevremeno istetovirala u čast bivšeg supruga Danila Dače Ikodinovića!

Izgleda da je Nata odlučila i da na ovaj način "precrta" Daču, ali to je nije sprečilo i da tokom ovog nastupa predstavi novu pesmu "Sluškinja".

Iako su njeni fanovi očekivali da će prvo objaviti numeru "Gram ljubavi", za koju je nedavno snimila i visokobudžetni spot, plavokosa pevačica odlučila je da prednost da baladi "Sluškinja", koju će premijerno izvesti sutra u emisiji "VIP room" na TV Pink.

- Svaka od nas je nekad sluškinja, a nekad kraljica. Devojke, ovo je pesma za vas koje umete da volite - rekla je Nataša na nastupu u "Kolektivu".

Preslušajte deo nove Natašine pesme:

(Telegraf.rs / Izvor i foto: Kurir)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ducker

    15. decembar 2012 | 16:41

    Bolje da se ponovo ne tetovira. I Vladu ce promeniti

  • tony

    15. decembar 2012 | 17:49

    A kad je tetovirala to slovo D tražila je da ga uradi tako da može lako da se prepravi, hehe, i to u vreme najveće ljubavi ....

  • Some1

    15. decembar 2012 | 21:09

    bolje da je istetovirala leptira, pa da skakuce sa cveta na cvet...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA