KLEOPATRA PRORIČE: Neće biti smaka sveta!

"Bez obzira što se mi dvadeset godina sukcesivno nalazimo u smaku sveta, ubeđena sam da 21. decembra ove godine neće biti apokalipse", tvrdi proročica

  • 9

MIRNO SPAVAJTE! Proročica Kleopatra je tokom gostovanja u emisiji "Granica" na TV "Hepi" izjavila da 21. decembra sigurno neće biti smaka sveta.

- Neće biti smaka sveta! Bez obzira što se mi dvadeset godina sukcesivno nalazimo u smaku sveta, ubeđena sam da 21. decembra ove godine neće biti smaka sveta! Propadamo kao i svi ostali. Cela zemaljska kugla je pod dejstvom neverovatnih cunamija,ratova, uragana, poplava - ispričala je Kleopatra koja ima i spreman odgovor šta bi se desilo ako apokalipsa ipak slučajno zadesi Srbiju.

- Bila bi zbunjena, ne bi znala šta da radi. A znate zašto? Zato što su političari i i svi ostali koji su mogli nešto da smaknu, smakli sve, pa smo opustošeni. Apokalipsa bi pomislila da je kod nas već bila - zaključila je Kleopatra.

(Telegraf.rs/Foto: Fejsbuk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lela

    18. decembar 2012 | 15:20

    Preuzeto sa vica.

  • Strucnjakowsky

    18. decembar 2012 | 17:04

    aaaaaa Neeeeeee,do ovog trenutka nisam verovao da ce biti,ali sad sam siguran.Sve sto kaze Kleopatra nije tacno.

  • decxko

    18. decembar 2012 | 18:47

    Ваша висости наша краљице Клеопатра, када ћете повратити ваш недељни термин на Пинку да нам улепшате ову суморну стварност вашим пророчанствима са војвођанском пророчицом Весном Версаћи!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA