BORA ČORBA: Sviramo 23. marta u "Areni“! (FOTO)

Članovi popularnog benda danas su predstavili novi album "Uzbuna", a na promociji su bili Bajaga, Đule Van Gog, Oliver Mandić, Aca Seltik, Neša Galija, Inspektor Blaža i mnogi drugi

  • 0

Članovi grupe "Riblja čorba“ danas su predstavili novi album "Uzbuna“ i istovremeno najavili koncert u "Kombank Areni“ koji je zakazan za 23. mart.

- Za razliku od drugih koji albume prodaju uz prašak ili telefonsku pretplatu, mi ga prodajemo uz majice (sponzor CD-a je jedna poznata prodavnica odeće, prim. nov), pa, moramo i mi da se snalazimo! Novi materijal smo spremali šest meseci i ovo je veliki projekat za nas i nadam se da će vam se pesme dopasti. Velike zasluge za to što je ovaj CD snimljen pripadaju i našem prijatelju Goranu Joviću iz Stare Pazove. On je jedini član DS-a sa kojim ja kao član DSS-a imam potpisan protokol o saradnji – rekao je u svom stilu Bora Đorđević, koji je dodao da će bend za Novu godinu svirati u Višegradu na otvaranju Kusturičinog Andrić grada.

Album "Uzbuna“ na kojem se nalazi 12 numera je producirao stari "Čorbin“ producent Džon Mekoj, sa kojim se basista Miša Aleksić kladio koliko će primeraka novog CD-a biti prodato.

- Kada smo se vraćali iz Londona, gde smo radili mastering albuma, Mekoj mi je rekao da ćemo sigurno prodati više od 50.000 ploča, a ja sam mu rekao: "Da li si normalan, znaš li ti kolika je to cifra za Srbiju?". Onda mi je on ponudio da se opkladimo u 100 funti i ja sam pristao. Sada nam iz "Siti rekordsa“ kažu da ne mogu da odštampaju dovoljno CD-ova kolika je potražnja. Zato će mi ovo biti prvi put u životu da će mi biti drago što sam izgubio pare – kroz smeh je ispričao Aleksić.

Na promociji u prepunoj "Kasini“ pojavilo se mnogo muzičara među kojima su bili i Bajaga, Đule Van Gog, Oliver Mandić, menadžer Gane Pecikoza, Đorđe David, rok novinar Ivan Ivačković, Neša Galija, Dragi Jelić, Nikola Čuturilo Čutura, Aca Seltik, Inspektor Blaža...

(A.N./Foto: M. Todorović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA