DADO POLUMENTA: Nisam pipnuo ženu pre prve bračne noći!

"Seks mi nije nedostajao. Samo mi je bilo dovoljno da je Selma pored mene, da joj čujem glas", rekao je popularni pevač koji se nedavno oženio veroučiteljicom iz Novog Pazara

  • 58

Popularni pevač Dado Polumenta, koji se pre nedelju dana oženio veroučiteljicom iz Novog Pazara Selmom Mekić, istakao je za bosansko izdanje časoposa "Svijet" da mu šerijatsko zabavljanje, koje podrazumeva vezu bez fizičkog kontakta, nije predstavljao problem i da mu seks nije nedostajao.

- Meni je to bilo sasvim normalno i ništa od nabrojanog mi nije nedostajalo. Samo mi je bilo dovoljno da je Selma pored mene, da joj čujem glas. I te dve stvari su bolje od svega što ste nabrojali - rekao je Dado Polumenta na pitanje novinara da li su mu nedostajali izlasci, ljubljenje i seks.

Pevačeva supruga Selma je, takođe, imala reči hvale za svoju jaču polovinu.

- Veoma je lep, kulturan, pažljiv i emotivan. Ja zaista nisam imala pojma da je on taj popularni Dado Polumenta. Kada sam ga prvi put ugledala, mislila sam da je lokalni Pazarac - izjavila je Mekićeva.

Da podsetimo, Dado i Selma venčali su se u Novom Pazaru 12. decembra, a na ovoj svadbi nije prisustvovao pevačev stric i kolega Šako Polumenta, koji je ljut na svog sinovca.

(Telegraf.rs / izvor i foto: ALO!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA