MILICA PAVLOVIĆ: Nikada nisam imala seks!

- Tačno je da nikada nisam bila u ozbiljnoj vezi. Imala sam dečka, ali sa njim nije bilo ništa ozbiljno. Još čekam pravog muškarca - rekla je mlada pevačica

  • 60

NEVINA! Milica Pavlović nikada nije imala seks, a mlada pevačica je ovu činjenicu iz svog života nedavno otkrila svojim prijateljima, prenosi dnevni list "Kurir". Naime, zvezda "Granda" već godinama radi na tome da postigne uspeh na estradi, tako da momcima ne poklanja previše pažnje.

- Milica je do sada imala samo jednu kraću vezu. To nije bilo ništa ozbiljno. Sa tim momkom nije išla dalje od poljupca. Tačnije, to je više bilo simpatisanje nego zaljubljenost. Nedavno je sve u društvu šokirala kada je priznala da nikada nije imala seksualni odnos - rekao je za "Kurir" prijatelj pevačice.

Mlada "Zvezda Granda", koja na sceni deluje vatreno i seksi, zapravo nije takva, već je povučena i stidljiva. Ono što prikazuje publici, privatno nikada ne radi. Pretpostavlja se da je i zbog te povučenosti izbegavala intimne odnose muškarcima

Milica Pavlović je potvrdila ova saznanja.

- Tačno je da nikada nisam bila u ozbiljnoj vezi. Imala sam dečka, ali sa njim nije bilo ništa ozbiljno. Još čekam pravog muškarca - rekla je mlada zvezda "Granda".

(Telegraf.rs / Izvor: Kurir / Foto: Željko Stokić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA