TRAŽI PRAVDU: Pobednik "3K dura" tužio RTS (VIDEO)

"Posle 12 godina sam odlučio da tužim RTS jer nisam dobio ništa od obećane nagrade. Godinama su me izbegavali, čak mi nisu dali da potpišem nikakav ugovor", rekao je Ivica Lauš

  • 2

Ivica Lauš, pobednik "3K dura" iz 2000. godine, tužio je RTS, pošto mu Javni servis nije dao ništa od obećane nagrade, prenosi "San". Naime, on je trebalo da snimi kompletan album, a između ostalih nagrada, trebalo je da ima i novogodišnji šou u trajanju od sat vremena, u kome bi ugostio mnoge pevače.

Međutim, od toga nije bilo ništa.

- Posle 12 godina sam odlučio da tužim RTS jer nisam dobio ništa od obećane nagrade. Godinama su me izbegavali, čak mi nisu dali da potpišem nikakav ugovor. Odmah posle takmičenja pokušao sam da dođem do ugovor, ali su oni prebacivali odgovornost s jednog na drugog. Vadili su se i na bombardovanje - rekao je Lauš za "San", i dodao:

- Trebalo je kao nagradu da mi snime komplet album i da imam novogodišnji šou, u kome bi ugostio pevače i, između ostalog, "Neverne bebe". Čak su pre nekoliko godina rekli da je posao pri kraju i da će se uskoro pojaviti moj album, što je apsolutna neistina - ispričao je Ivica, koji je pokušao da ponudi saradnju PGP-u, međutim oni mu nisu izašli u susret, iz obrazloženja da nisu ista kuća kao RTS.

Pogledajte kako je Ivica Lauš pevao hit "Child In Time" u 3K duru.

(Telegraf.rs/izvor: San)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pedja

    24. decembar 2012 | 13:07

    Ne mogu da verujem da to nije obavljeno,secam se kad je to bilo,bio sam dete,a Ivica je tada u rockerskim krugovim i sire bio ogromno ime i tesko mi da poverujem da je izigran i to od PGPa,koji vaze za kulturniju kucu od Granda,city rekordsa,al ocigledno da samo narodnjaci placaju.Tuzno za zemlju Srbiju..

  • vlada

    24. decembar 2012 | 11:51

    Posle 12god...Pa zastarelo je to

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA