SKANDAL: Hrvati i Albanci otimaju Srbiji film o Tesli!

Hrvati su se udružili s Albancima i uveliko lobiraju kod holivudskih studija da se ostvarenje "Tesla, vladar sveta" snimi u "lijepoj njihovoj"! Producent Vladimir Rajčić to potvrđuje, ali i dodaje da samo on ima dogovor sa studijom "Universal" da započne snimanje. U ovom filmu trebalo bi da igraju Kristijan Bejl, Harison Ford, Nikolas Kejdž...

  • 24

Nakon što je producent Vladimir Rajčić najavio da će se film o Nikoli Tesli snimati u Srbiji, to je izazvalo burnu reakciju u Hrvatskoj. Kako navodi portal "LA Serbs", Hrvati su se udružili s Albancima i uveliko lobiraju kod holivudskih studija da se ostvarenje "Tesla, vladar sveta" snimi u Hrvatskoj!

Početkom novembra pojavile su se glasine da su Hrvati spremni da ponude čak 100 miliona dolara da bi se film snimao kod njih. Prema pisanju američkog portala, sada su otišli korak dalje i odavno su u kontaktu s vodećim holivudskim producentima koje pokušavaju da ubede da bi film o Tesli trebalo da se snima u "lepoj njihovoj".

U lobiranju im pomažu i Albanci, koji su takođe pronašli svoj interes u ovoj priči, pa su se čak i finansijski na istoj strani s Hrvatima!

Vladimir Rajčić kaže da je tačno da je dobio "masnu" ponudu Hrvata, kao i da je lobiranje odavno počelo, ali navodi da film o Tesli ima smisla samo ako se snimi u Srbiji.

- Svi svojataju Nikolu Teslu, lobisti sa svih strana pokušavaju da izdejstvuju da se film ne snima u Srbiji! Hrvati su čak u "Dnevniku" HRT-a nedavno objavili da će se film snimati kod njih. Međutim, ja imam dogovor sa studijom "Universal" da se snima u Srbiji. Bože zdravlja, s radom bi trebalo da počnemo krajem februara. Takođe, srpski državni vrh je ovaj film proglasio za projekat od nacionalnog značaja... Zna se ko je bio Tesla i film o njegovom životu mora imati srpski pečat! Jedino na taj način ovaj čitav projekat ima smisla - kaže Rajčić za Telegraf.

Podsetimo, kako se spekuliše, glavnu ulogu u ostvarenju "Tesla, vladar sveta" trebalo bi da igra Kristijan Bejl, a u glumačkoj ekipi bi mogli da se nađu i Lolita Davidovič, Harison Ford i Nikolas Kejdž.

(A. N. / Izvor: LASerbs.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan Boskovic

    26. decembar 2012 | 23:14

    neverovatno je to da jedna je jedna zemlja toliko ljubomorna na Srbiju sto ima sve sto oni nemaju pa i pamet prije svega.te oce Miroslavljevo jevadjelje sad film of Tesli i josh masu stvari...sta su kompleksi neizlecivi....

  • bruce lee

    26. decembar 2012 | 23:14

    Kako je to jadno kada nemaš svoje pa moraš ko slepac da kradeš tuđe (od jezika,kulture,istorije,...). Ali dobro danas kod još jadnijih Amerikanaca sve može da se kupi. Ali opet vam i to neće pomoći da budete bolji ljudi Hrvati i Albanci,jer slina je slina u šta god da je upakuješ.

  • NOWEN

    26. decembar 2012 | 23:23

    Kao sto rekoh: Tudje sladje. Prepisuje se od najboljih i prisvaja se najbolje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA