KAO ANĐELINA: Ceca i Karleuša žele da usvoje dete!

Ceca: Znam da bi to dete bilo srećno u mojoj porodici. JK: Moja dugogodišnja želja je da usvojimo jedno dete, kome bi od života napravili bajku

  • 8

Slučajno ili ne, tek i Svetlana Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša su pred Novu godinu izjavile kako bi uskoro volele da usvoje dete! Tako bi trend koji su u svetu započele Anđelina Džoli i Madona, mogao da postane popularan i u Srbiji.

Ceca je rekla kako obožava klince i da joj je žao što nije rodila još dece, zbog čega je ozbiljno razmišljala o usvajanju.

Silno sam želela da usvojim nekog mališana! Znam da bi to dete uz moju decu, porodicu i mene bilo srećno i imalo svu ljubav ovoga sveta, ali naša zakonska regulativa zasad usvajanje dozvoljava samo bračnim parovima! Ima naznaka da bi se to uskoro moglo promeniti i zaista se nadam da će tako i biti - ispričala je popularna pevačica, a njena velika rivalka Karleuša je bila mnogo konkretnija u svojim planovima za ovu godinu.

- U Novoj godini, pored koncerta, poželela bih sebi i jednu bebu. Duškova želja je da mu rodim sina, tako da ćemo u 2013. intenzivno raditi na tome, a moja dugogodišnja želja je da usvojimo jedno dete, kome bi od života napravili bajku. Imamo sve uslove za to, primerni smo građani ove zemlje bez ijedne mrlje. Nije mi bitan ni pol ni boja kože. Nije mi bitno ni da li je dete zdravo ili s posebnim potrebama. Nadam se da će nam želje biti ispunjene - izjavila je Jelena Karleuša.

(Telegraf.rs/Alo)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Opasna

    2. januar 2013 | 13:09

    JK primereni građanin ove zemlje bez ijedne mrlje...zemljo otvori se...njoj je potrebno odraditi sve moguce preglede da se utvrdi da li je uopste normalna osoba i da li je podobna da brine o rodjenoj deci...

  • Zamalo Pametna

    2. januar 2013 | 19:48

    o boze ,zar su obe vec usle u klimaks? jadna deca sa takvim "majkama" !!!

  • Zamalo Pametna

    2. januar 2013 | 22:26

    pitam se samo sta bi ta deca mogla od cece da nauce? kako se svekrva oplakiva? kako se ocinska imovina otima od arkanove dece iz drugog braka? kako treba mamu zvati da spremi slavski kolac?kako treba da se krade od naroda ... itd ,itd !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA