PAPARACO: Jelena Karleuša sa mužem do zore slavila uspehe srpskih sportista

Pevačica slavila u klubu ''Teatro'' u društvu Duška Tošića i kompletnog prvog tima Crvene Zvezde

  • 1

Jelena Karleuša proslavila je uspehe srpskih sportista u nedelju u klubu ''Teatro'' u društvu svog supruga fudbalera Duška Tošića i celog prvog tima Crvene Zvezde.

Karleuša je u klub stigla oko 01.00h posle ponoći, i uz pratnju obezbeđenja smestila se u VIP separe. Vidno raspoložena i spremna za slavlje, Jelena je odmah skočila na noge i horski pevala sa ostatkom kluba uz muziku koju je te večeri izvodila Milena Ćeranić.

Pevačica je sve vreme nazdravljala vinom i "Red Bulom", đuskala sa Duškom, a s obzirom da je cele večeri bila okružena isključivo muškarcima, Karleuša se odmah sutradan time pohvalila i na svom Fejsbuk profilu.

''Ah, kakav provod sinoć u "Teatru"! Pored supruga i kompletnog prvog tima osećala sam se kao RED STAR PRINCESS! (devojke su ipak mene gledale)'', napisala je Jelena, na šta je po običaju u rekordnom roku stiglo na stotine lajkova pevačicinih fanova.

(Tekst i foto: Mladen Mitrić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ivan

    19. februar 2012 | 11:08

    Moze da stane na gol Zvezde, da je punimo u derbiju. -10

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA