"SUDNICA": Novi rijaliti šou na "Pinku" (FOTO)

Nova emisija startuje od ponedeljka 14. januara i emitovaće se svakog radnog dana u 17 sati na ružičastoj televiziji

  • 0

Televizija "Pink" pripremila je novo iznenađenje za svoje gledaoce. U pitanju je rijaliti šou “Sudnica”, koji startuje od ponedeljka 14. januara. U Nemačkoj ova emisija je čitavu deceniju veoma gledana, a velika očekivanja imaju i čelnici “Pinka” jer je reč o različitm temama koje se provlače kroz jednu sudnicu.

-   U pitanju je šou u kojem će u specijalnu televizijsku sudnicu napravljenu za potrebe ovog formata ulaziti razni akteri kojima će suditi profesionalni sudija sa višegodišnjim iskustvom, a braniti ih i tužiti profesionalni advokati i to iz garniture najpoznatijih beogradskih advokata – rekao je direktor PR sektora TV “Pink” Darko Popović. On je dodao:

- Reč je o veoma interesantnom projektu koji će, sigurni smo, privući sve one koji vole da prate sudske procese prepune intriga i neobičnih situacija. Gledaoci će tokom pet radnih dana biti svedoci najzanimljivih storija o kojima će, nakon saslušanja i ispitivanja svedoka, svoj sud dati sudsko veće prema važećim propisima i zakonima Republike Srbije - zaključio je.

Emisiju “Sudnica” realizuju zajedničkim snagama TV “Pink” i produkcijska kuća “Emotion”, a emitovaće se svakog radnog dana u 17  sati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA