VRUĆE: Najlepše grudi velikih i malih ekrana! (FOTO)

Magazin "GQ" je izabrao najbolje toples scene u 2012, od nage Kejt Vinslet do Olivije Mun i Dženifer Lav Hjuit

  • 1

SAMO ZA VAŠE OČI! Magazin "GQ" je odlučio da na zanimljiv način isprati prethodnu godinu pa je napravio izbor najboljih toples scena iz filmova i serija u 2012, a svoje gole grudi izdašno pokazuju Kejt Vinslet, Olivija Mun, Dženifer Lav Hjuit i mnoge druge glumice.

Kejt Vinslet - "Titanik 3D" - Iako je film snimljen još 1997, prošle godine je objavljena 3D verzija pa se Kejt našla u konkurenciji. Uostalom, scena u kojoj se ona skida i pozira sirotanku (Leonardo Dikaprio) samo da bi napakostila svom tupsonu od verenika nikada ne gubi na zanimljivosti.

Olivija Mun - "Magic Mike" - Američka glumica je izjavljivala da njena toples scena i nije bila nešto strašno. Svaka čast njoj i reditelju Stivenu Soderbergu koji je priredio lepo iznenađenje svim muškarcima, koje su devojke i žene primorale da gledaju ovaj film o striperima.

Morena Bakarin - "Homeland" - Bilo je potrebno devet epizoda druge sezone da dođemo do najvažnije scene: one sa grudima Morene Bakarin, kojima smo se divili i u prvoj sezoni. Jedva čekamo treću!

Džesika Čestejn - "Lawless" - Možda je film smešten u doba prohibicije, ali golotinja nije bila zabranjena. Čestejn je pokazala svoj savršen par grudi u ljubavnoj sceni sa gangsterom Forestom Bondurantom (igra ga Tom Hardi). Savršen spoj žudnje i bezobrazluka.

Kejtlin Lib - "Total Recall" ("Totalni opoziv") - Sa sigurnošću možemo reći da je jedini razlog zašto je snimljen ovaj očajan rimejk taj jer je neki holivudski producent hteo da vidi novu verziju žene sa tri dojke. Bilo je i gorih izgovora za davanje zelenog svetla nekom projektu. A Kejtlin je definitvno bolja od originala, mada ne možemo da se ne zapitamo kako bi izgledala bez ovog deformiteta.

Dženifer Lav Hjuit - "The Client List" - Prošlog februara ulice Njujorka bile su opasno mesto za njegove muške žitelje. Preko autobusa, bilborda i platformi podzemne železnice širila se ogromna reklama raskošnog poprsja Hjuitove. Većina verovatno nije ni gledala seriju, ali će je pamtiti po njenim legendarnim savršenim grudima.

Kamila Ladington - "Californication" - Oh, ta fantazija sa dadiljom, čista klasika. Samo u krajnje fiktivnom TV univerzumu „Kalifornikacije” jedna žena lepa poput Kamile bi se upustila u seksualne igrarije sa tako neprijatnim muškarcem kakav je njen šef Čarli Rankl. Na svu sreću, ona je to učinila i srećni gledaoci su mogli da zure u njene divne engleske grudi. A fantazije o Meri Popins su dobile sasvim novo značenje.

Sara Pauer - "Californication" - Kad stigne do 9. epizode 5. sezone ove serije čovek pomisli da scenaristi više ni ne traže legitiman razlog da razgolite žene. Ali kada je Sara Pauer upala u prikolicu Henka Mudija na snimanju "Santa Monica Cop”, razlozi nisu ni bili bitni. Kao da je nekog bilo briga.

Mišel Vilijams i Sara Silverman - "Take This Waltz" - Na papiru, ideja o dve devojke potpuno nage ispod tuša deluje sjajno. U praksi baš i ne. I Mišel i Sara su savršene što se grudi tiče, ali je scena potuno lišena svakog seksepila.

Džesika Klark - "True Blood" - Vampiri i seks... Ovde slika zaista govori više od hiljadu reči.

Ana Hačinson - "The Cabin In The Woods"Nije dobra godina ako nema jednog horor filma u kome gomila mladih prijatelja ode u kuću/kolibu/na meksičku plažu i gde svako sa svakim vodi ljubav, a onda biva ubijen. Na svu sreću, 2012. je bila dobra godina. Svaka čast za Anu Hačinson sa Novog Zelanda koja je pokazala svoje grudi.

Esme Bjanko, Natali Dormer i Karis van Huten - "Game Of Trones" ("Igra prestola") - Ako niste gledali ovu sjajnu seriju, gde ćete bolju pozivnicu od ovih fotografija.

(Telegraf.rs/izvor i foto: GQ.com/B92)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • shelle

    15. januar 2013 | 17:32

    Film: "kolo sreće" glunica: Jamme Lee Curtis, grudi kojima se treba diviti!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA