Kusta u majici "Kosovo je Srbija" pevao na Kosovu

Proslavljeni reditelj nastupio za srpsku Novu godinu u mestu na severu Kosova, u Leposaviću, gde je hitovima oduševio tamošnju publiku

  • 21

Emir Kusturica i grupa "No smoking orchestra" nastupio je za srpsku Novu godinu u Leposaviću, mestu na severu Kosova, gde su oduševili prisutne. Popularni reditelj i njegov bend svirali su puna dva i po sata.

- Tri su cara pobedili ratnici junaci, pevali su "Marš na Drinu" sa Cera junaci - pevali su zajedno Kusturica i hiljade ljudi u tamošnjoj sporstskoj hali koji sekund pre ponoći.

Inače, nekoliko sati pred početak novogodišnjeg koncerta, koji je održan između dve baze Kfora, proslavljeni reditelj je najavio da će veče biti posebno.

- Istina je, ovde se najdramatičnije živi, i ja se divim ovom narodu! Ovo veče bratski je poklon braći Srbima. Ovih dana bratimili su se Andrićgrad i Leposavić, sada želimo, simbolično, da se to bratimljenje i potvrdi - rekao je Kusturica za  jedan dnevni list.

Tvorac filmova "Andergraund" i "Arizona drim" napravio je u Leposaviću koncert za pamćenje, a nastupio je u maijici "Kosovo je srce Srbije".

(Telegraf.rs / foto: leposavic.org)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeremija

    15. januar 2013 | 12:43

    E moj realisto,kratko dobacuješ.Emir to jes Nemanja samo se vratio veri svojih predaka i sada ima svoj identitet u punoći.To što muslimani sa ovog prostora zabijaju glavu u pesak ne želići da priznaju da su im preci bili pravoslavni govori o kakvim se to ljudima radi.Kakvi su bili pravoslavci takvi su sad i muslimani, bez identiteta.

  • pedja

    15. januar 2013 | 13:47

    On svoju veru postuje!

  • vlauca

    15. januar 2013 | 13:44

    Nemoj tako realisto nije bas tako kao sto ti pises... Ja imam par pitanja za tebe: kako ti se zvao pradeda ili deda tvog pradede idi jos malo unazad pa ces naci samo imena kao sto su Dusan Dobrivoje Dragisa Miloje i tako dalje razmisli mucni malo tom tvojom ponosnom muslimanskom glavom.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA