RADA: Nije bitno da li sam prevarila Milana ili ne, to je moja stvar

- Svesna sam toga koliko vredim i dovoljno cenim samu sebe, da bih dozvolila da bilo kome budem druga. Moje srce može da pripada samo slobodnom muškarcu - napisala je pevačica na svom Fejsbuk profilu

  • 15

- Raskid petogodišnje veze je dovoljno težak sam po sebi, i nema potrebe da javnost ulazi u sve pore moje privatnosti - napisala je Rada Manojlović  na svom Fejsbuk profilu.

- Nije bitno da li sam prevarila Milana ili ne, to je moja stvar i ne moram nikome da se pravdam, pogotovo ne novinarima. Ipak smo Milan i ja proveli skoro pet prelepih godina zajedno, i to je ono što mi, a i naši fanovi treba da pamtimo. O njemu nemam da kažem nijednu ružnu reč, niti postoji bilo kakva vrsta sukoba, optužbi ili zle krvi među nama, kao što mediji pokušvaju da naprave - piše na profilu pevačice.

Rada je angažovala advokata kako se neistine ubuduće ne bi plasirale.

- Svesna sam toga koliko vredim i dovoljno cenim samu sebe, da bih dozvolila da bilo kome budem druga. Moje srce može da pripada samo slobodnom muškarcu - istakla je Rada Manojlović u "podužem" izlaganju na Fejsbuku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mare

    18. januar 2013 | 04:49

    Vrati se u Cetereze,ovce placu za tobom.

  • hromi daba

    17. januar 2013 | 23:23

    Rado, veoma je bitno dali si prevarila Milana ! Ako jesi, onda je tvoja slika nevine i naivne seljančice dobila novu dimenziju. Od seoske devojke do urbane preljubnice. Ako nisi, onda je za svaku osudu pisanje medija i dovođenje tebe u vezu sa Momirom Gajićem. Dozvolit ćeš i nama koji pratimo šta se događa na javnoj scenio Beograda, sumnju posle proćitanih Milanovih izjava, da bi se kasnije on obratio novinama sa demantima. Negde je istina i dok vas dvoje ne izađete sa svojim pričama kružit će čaršijom svakojake priče. Svakako poštujem tvoju privatnost, ali moraš uvek biti svesna da si javna osoba koja je podložna kritici javnosti. Nemoj te praviti greške kao što su Nataša Bekvalac i Dača, na kraju je Nataša ispala najgora k...a.

  • SKOMI

    17. januar 2013 | 23:07

    Ako je ovo ona sastavila pocinjem secem I

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA