SEVERINA PRED KONCERT: Neće biti spektakla, osvojiću Beograd emocijama! (VIDEO)

Hrvatska pevačica najavila je svoj nastup u "Kombank Areni", koji će biti održan 30. marta

  • 6

Najavljujući svoj beogradski koncert, Severina Vučković je otkrila da na njenom nastupu u srpskoj prestonici neće biti gostiju, osim Ane Bebić, sa kojom će izvesti pesmu "Italijana".

Hrvatska muzička zvezda, koja će 30. marta nastupiti u "Kombank Areni", obratila se novinarima podsećanjem na prethodni koncert u Beogradu, 2009. godine.

- Pre tri i po godine sam bila vrlo preplašena, nisam znala koliko Beograd zna moje pesme, a kada sam napravila album "Zdravo Marijo" mislila sam da je pravi trenutak za jedan lep koncert u "Areni", sećam se da sam bila vrlo skeptična - kazala je Severina, dodajući da će fanove ovog puta obradovati i pesmama sa novog albuma "Dobrodošao u klub".

Na pitanje šta publika može da očekuje od novog beogradskog nastupa, Seve je objasnila da neće biti spektakla i scenografije, već će svojim emocijama pokušati da osvoji fanove.

- Nastup će biti nešto između predstave i koncerta, spoj svih vrsta umetnosti. Drago mi je da ćemo biti u mogućnosti to da predstavimo. Mislim da će biti slatko - navela je pevačica.

Mnogobrojni novinari su se interesovali za Severinin privatni život, međutim, hrvatska lepotica je ostala "škrta na rečima". Ona je istakla da njen sin  Aleksandar neće prisustvovati koncertu, a na pitanje ko će ga čuvati, pevačica se zbunila.

- Aleksandar neće biti na koncertu, jer je još uvek mali. Toliko je sladak, da njega svi čuvaju - bila je zagonetna pevačica.

Podsećanja radi, prilikom Severininog novogodišnjeg nastupa u jednom beogradskom klubu, Aleksandra je čuvao njegov otac Milan Popović, o kome pevačica nije želela da govori na konferenciji.

Pogledajte video-snimak sa Severinine konferencije za štampu u "Kombank Areni" i kako je pevačica odgovorila na pitanje ko će čuvati Aleksandra uoči koncerta.

(Radmila Petrović / Foto:Marko Todorović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • najprovokator

    23. januar 2013 | 21:07

    Пустићемо порнић пред концерт...због емоција

  • kd

    24. januar 2013 | 12:02

    Svi znamo da će koncert da joj bude pun... I šta se onda žalimo... Ja joj sigurno nikad neću doći

  • djidja

    24. januar 2013 | 01:45

    Ova je stvarno dosadna!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA