Ceca: Nemam novog dečka, pojma nemam ko je taj Aleksandar!

Vlada Mandić: Ceca je moja drugarica, nedavno sam je i posetio, ali nije istina da sam je ja upoznao sa bilo kojim rukometašem Aleksandrom

  • 4

Ceca Ražnatović demantovala je da ima novog dečka! Popularna pevačica negirala je tako pisanje današnjeg "Kurira", koji je objavio kako je u ljubavi sa izvesnim Aleksandrom, bivšim rukometašem, inače prijateljem Vlade Mandića.

- Nemam pojma ko je taj Aleksandar! Navikla sam već da me spajaju sa svakim drugim muškarcem koji mi priđe na kilometar, tako da mi nije iznenađenje, ali nisam u vezi ni sa kakvim rukometašem - prenosi Cecine reči za telegraf.rs blizak prijatelj popularne pevačice!

Prema pisanju "Kurira" koji se poziva na neimenovani izvor blizak pevačici, varnice između lepe pevačice i bivšeg rukometaša, a sadašnjeg biznismena koji radi u Beču, sevnule su pre nešto više od dva meseca. Aleksandra je došao kod Cece u kuću sa zajedničkim prijateljima. Inače, Ceca i Aleksandar se dugo poznaju, ali emocije su tek od skora "proradile", a upoznao ih je Vlada Mandić.

 

U izjavi za "Telegraf.rs" Mandić tvrdi da nema nikakve veze sa pomenutom pričom:

- Zaista ne znam ko je i da li uopšte postoji taj Aleksandar, koga sam ja navodno upoznao sa Cecom. Ne poznajem čoveka koji odgovara tom opisu i ne znam odakle ja u čitavoj toj priči. Ceca je moja dugogodišnja drugarica, nedavno sam je i posetio, ali nije istina da sam je ja upoznao sa bilo kojim partnerom - kaže poznati rukometaš Vladimir Mandić.

 

(Telegraf.rs/foto: Svet)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ivan

    19. februar 2012 | 09:11

    Šta je lepo ako je ona lepa? Šta je biznis ako protuve bez škole i van sistema u kafanama stiču bogastvo bez kontrole države. Srbija danas liči na crnogorske plaže u jutarnjim satima...na površini vode plivaju izmet, đubre, prljavština. Kod nas su na površini nepismeni ološ, mafija i šatorske drolje.

  • kiklop

    2. februar 2012 | 09:51

    Ova bi decka, hehehehehe...zar ona sebe jos smatra za djevojku, matora kokos.....

  • Adi

    1. februar 2012 | 18:07

    Naravno da nije, lazi plasiraju ovi iz najveceg smeca od novina- Kurir-a

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA