Vesna Zmijanac ćerki kupila stan kao diplomski poklon!

"Čuvala sam Nikoliji sve parice koje je dobijala od rođenja i nakupila se lepa gomilica. Pored toga, Nikolija je leti radila, pa je i to sačuvala", ispričala je poznata pevačica

  • 3

ŠIROKO! Vesna Zmijanac je ćerku Nikoliju Jovanović lepo počastila za završetak školovanja - kupila joj je stan na Voždovcu, koji je u međuvremenu i renovirala, a ponosna mama kaže da i njena jedinica "dodala nešto svojih parica" pa su zajedno učestvovale u kupovini.

- Nikolija je sa sjajnim prosekom diplomirala na američkom koledžu u Atini, i presrećna sam zbog toga. Jedna velika briga manje. Nije bilo lako ni emotivno, ni finansijski izdržati njeno školovanje i to što je bila daleko. Sad je ovde, mnogo mi je lakše, mirnija sam - priča Vesna Zmijanac i dodaje:

- Obećala sam joj da će imati svoj stan kad diplomira i obećanje sam ispunila, jer je i ona ispunila svoje. Imala je Nikolija i nešto svojih parica, pa je dodala. Ona je veliki štediša kao Brena, koja je inače poznata po tome. Nije ni čudo, obe su rođene na isti dan. Čuvala sam Nikoliji sve parice koje je dobijala od rođenja, jer svako ko je došao da vidi moju ćerku donosio je neke pare, i nakupila se lepa gomilica. Pored toga, Nikolija je leti radila, pa je i to sačuvala. Kupile smo stan na Voždovcu u novoj zgradi. Nije bilo potrebe da ga renoviramo, ali smo neke zidove izmeštale.

Pevačica koja je poznata po tome što sve zarađene pare ulaže u nekretnine, napominje da uopšte nije razmišljala o tome da Nikoliji kupi stan u Atini kada je ona počela sa školovanjem.

- Ne volim da kupujem ništa što nije vezano za Srbiju. Sve što sam ikada zaradila donosila sam u svoju zemlju. Ne znam da li da se žalim ili da se hvalim zbog toga. Prošla sam celi svet uzduž i popreko i nigde nisam mogla da ostanem duže od mesec dana. Mogla sam da ostanem gde sam htela, ali nigde se nisam pronašla, ne znam zašto. Ne mogu duže od mesec dana da ne prođem svojom ulicom. Nigde u svetu ne mogu da uđem u apoteku i da kažem da sam zaboravila novčanik, a da ću doneti novac kasnije. Nigde u svetu ne mogu da pozajmim naočare, da nešto pročitam, jer sam zaboravila svoje. Samo ovde sam svoja - zaključila je Vesna Zmijanac.

(Telegraf.rs / izvor: Vesti-online.com / Foto: Hello)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    26. januar 2013 | 18:40

    Jadna ona stedela od rodjenja..povracacu

  • milos

    27. januar 2013 | 23:51

    naravucenije,stedite svi od rodjendana pa ce te imati za stan,onaj nosio gajbice a ova stedi od rodjndana,sto bi rekao laki iz maratonaca "on nas i mrtav pravi budalama"

  • Klara

    26. januar 2013 | 07:39

    Eh.....gospodjo Zmijanac Vi izgleda nikada niste bili u Aziji i videli koliko su ovo ljudi ljubazni......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA