Žiri PGS o Karleuši: Eksperimentalno pevanje, šta sve ljudski glas može! (VIDEO)

Vlado Georgiev, Saša Milošević Mare i Aleksandra Radović su u sinoćnoj emisiji Ivana Ivanovića ocenjivali pevačke kvalitete Jelene Karleuše

  • 7

U svojoj sinoćnoj emisiji voditelj Ivan Ivanović nije propustio priliku za još jednu prozivku na račun Jelene Karleuše, pa je svojim gostima, članovima žirija "Prvog glasa Srbije" , pustio snimak Karleušinih studijskih proba, što je Vlado Georgiev uz smeh okarakterisao kao eksperimentalno pevanje, dok je Aleksandra Radović štitila koleginicu.

Ivanović je prvo gostima i publici pustio neverovatni snimak Enrikea Iglesijasa, koji neartikulisano arlauče na koncertu, a zatim je usledio deo sa Karleušinim pokušajem pevanja.

- Moguće je da je žena probala, da nije znala tekst, da je bila u fazi propevavanja. To je sve moguće. Pokušavam da nađem neko logično objašnjenje za sve ovo što se čulo - rekla je Aleksandra Radović, a Georgiev je bio mnogo konkretniji:

- Eksperimentalno pevanje, dakle, šta sve ljudski glas može.

Diskusiju je završila Radovićeva, koja je napomenula da "ljudi znaju da iskoriste neke loše trenutke i to postave javno".

Pogledajte isečak iz emisije Ivana Ivanovića:

(Telegraf.rs / Mondo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petra

    26. januar 2013 | 19:32

    Karleuša nikad nije znala da peva

  • Zeka

    26. januar 2013 | 20:33

    "Vec 20 godina proba"- kakav kralj . . . ! ! !

  • dejan

    26. januar 2013 | 20:06

    sto bi Vlado rekao"stvarno si kraaalj".Iglesiasa i plavusu bi mogli da iskoristite kao reklamu za negro bombone...a ako su ovo stvarno oni pevali- gde je tu pecat?????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA