SERGEJ ĆETKOVIĆ: Imam tremu pred koncert u "Areni" (FOTO)

Tokom probe u "Kombank Areni" razgovarali smo sa popularnim pevačem koji kaže da za Dan zaljubljenih sprema spektakl, kao i da će mu se na bini pridružiti gudači i italijanski pevač Sal da Vinči

  • 0
Sergej Ćetković

Poznati pevač i romantik Sergej Ćetković, koji se uveliko sprema za koncert u "Kombank Areni", u intervjuu za Telegraf priča kako je zamisio da koncert izgleda, otkriva ko je specijalni gost i priznaje da jedva izlazi na kraj sa "punom kućom" dece.  

 Posle skoro tri godine, na Dan zaljubljenih nastupate u "Areni", kako se osećate, imate li tremu pred beogradskom publikom?

- Uvek. Evo i sad sam pod tremom, to je valjda normalno. (smeh)

 Kako je koncert osmišljen?

- Potrudićemo se da atmosfera bude što intimnija, iako je "Arena" u pitanju, moći ćemo to da izvedemo. Preuredili smo aranžmane, imaćemo podršku gudača i neke pesme smo prilagodili upravo tome. Takođe, vratili smo na binu neke stare hitove, ali pričaćemo još o tome, da ne otkrivam sve sad. Još pripremamo stvari, jako nam je bitno da taj oficijalni deo bude jak i sa muzičke, ali i sa grafičke strane.

 Ko će biti specijalni gost na koncertu?

- Imaćemo gosta iz inostranstva, uradićemo prvi prepev pesme "Pogledi u tami" na italijanskom jeziku. Ostvarili smo saradnju sa popularnim pevačem iz Napulja, Salom da Vinčijem, koji je u Italiji jako poznat i odlično peva, što je meni najvažnije.

 Hoće li se pojaviti neka domaća zvezda kao gost koncerta?

- Domaćih zvezda će zasigurno biti u svojstvu publike, a za sve ostalo, o tom - potom.

 Tek izašli singl se preslušava, novi album se sprema, šta je to što možemo da očekujemo da će se naći na njemu, možda neka brža pesma ili neki duet?

- Biće i dalje "dobri, stari Sergej", a možda će upravo ova saradnja sa Salom de Vinčijem da se nađe na novom CD-u. Što se tiče pesama, ja se uvek trudim da to bude bolje i drugačije.

 Pričalo se dosta o Vašem učešću na "Evroviziji". Zbog čega niste predstavljali Crnu Goru na ovogodišnjem "Evrosongu"?

- Na "Evroviziji" treba predstaviti sebe, a ne praviti pesmu koja će se svideti Evropi. Ja nisam neko ko će time da se bavi deset dana, već ću raditi na tome kako treba i možda odem sledeće godine, kad budem imao više vremena.

 Nedavno ste usvojili još jednu devojčicu, kako uspevate da organizujete svoje obaveze sada kada Vam se porodica proširila.

- Pravo da vam kažem, na početku je bilo veoma tesno, ali smo nekako uspeli da se organizujemo uz malu pomoć sa strane. Biti roditelj nije nimalo naivno, i da budem iskren, ja sam uvek imao otpor prema ljudima koji imaju nekog ko im pomaže oko roditeljskih dužnosti. Tek sad vidim koliko je teško kad imaš dvoje dece i pune ruke posla, definitivno ti je potrebna pomoć.

 Koliko Vas je roditeljstvo promenilo?

- Kad postaneš roditelj, apsolutno se briše sve što se tiče tebe samog, prioritet postaju deca i sve nekako podrediš njima i počneš da živiš za njih.

 Kako se slažu devojčice, pošto je Lola u početku bila ljubomorna na malu Milu?

- Ljubomorna je i to je normalna stvar, ali s druge strane je jako brižna i veoma pažljiva prema mlađoj sestri.

 Ko ima ulogu "strogog roditelja", Vi ili Vaša supruga Kristina?

- Pa ajde da kažem podjednako, igramo se ponekad "dobrog i lošeg policajca", ne želim biti previše strog, ali želim biti pravičan. Ne znam koliko je moguće da održavam strogoću, neretko prasnem u smeh.

 Kako to da niste usvojili dečaka, s obzirom na klasične stereotipe o Crnogorcima za koje važi da više vole sinove?

- Ja nisam opterećen time, kao ni većina mojih sugrađana iz Podgorice. Ako već pričamo o Crnoj Gori, to se dosta promenilo, bitno je da su deca zdrava, samo je važno biti roditelj i imati ih.

 Ljudi često imaju otpor kada je u pitanju usvajanje dece, kako biste ih posavetovali da najlakše prevaziđu predrasude?

- Neka im moja sreća bude primer, ali je ipak na njima da odluče da li će napraviti taj korak.

(Jelena Jovanović / Foto: Marko Todorović)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA