Bend "Whitesnake" 14. juna na Kalemegdanu! (VIDEO)

Ulaznice za koncert čuvene britanske grupe koštaju od 1.990 do 3.500 dinara, a prodaja počinje 7. februara

  • 2

Legendarni britanski sastav "Whitesnake" 14. juna održaće koncert na Kalemegdanu, a Dejvid Koverdejl i ekipa u Beograd dolaze u okviru turneje "Year Of The Snake", na kojoj izvode najveće hitove iz svoje bogate karijere!

Prodaja ulaznica po ceni od 1.990 (parter), 2.990 (fan pit) i 3.500 dinara (VIP) počinje u četvrtak, 7. februara, a karte se mogu kupiti na prodajnim mestima "Eventima".

Spremite se za rokenrol nostalgiju i uživanje uz čuvene numere "Is This Love", "Here I Go Again", "Fool For Your Loving", "Still Of The Night" i mnoge druge.

Da podsetimo, grupu "Whitesnake", koja je više puta nastupala u Beogradu, je 1978. osnovao Dejvid Koverdejl nakon što je napustio sastav "Deep Purple". Već sa prva četiri albuma osvojili su svetske top-liste i postaju jedan od najuspešnijih rok bendova svih vremena sa više od 70 miliona prodatih nosača zvuka. Od 11 studijskih albuma i desetina koncertnih i kompilacijskih izdanja, čak tri su objavili u poslednjih sedam godina.

Osim velikih hitova engleski rokeri će na Kalemegdanu izvesti i numere sa albuma "Forevermore", objavljenog 2011. Nakon što je bubnjar Brajan Tiči početkom januara napustio grupu, na veliku radost fanova u bend se vratio stari bubnjar Tomi Oldridž.

- Kad sam pitao članove benda da ispišu listu omiljenih bubnjara koje žele na ovoj turneji, svi su redom napisali Tomijevo ime. Fanovi na internetu, takođe, nisu imali dilemu. Sudbina je htela da ponovo radimo. Biće ovo mnogo dobar provod - izjavio je Koverdejl.

"Is This Love" uživo:

(Telegraf.rs/Foto: Ash Newell)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA