ODŽAKLIJEVSKA: Neću na "Beosong", ispod časti mi je da se takmičim sa anonimcima!

"Nemam snage da se povinujem novim diktatima i ne mogu da prihvatim da se takmičim ako u startu znam da pesma nije jedino oružje", izjavila je poznata pevačica

  • 5

Dok drugi kukaju što se nisu plasirali na "Beosong", najstarija učesnica Maja Odžaklijevska za "Blic" kaže da ne želi da učestvuje na festivalu jer je umorna od ovakvih takmičenja, naročito kada je najmanje važno da li neka pesma valja ili ne!

- Ja sam se naučestvovala na festivalima i smešno mi je da se takmičim sa anonimnim pevačima. Nemam snage da se povinujem novim diktatima i ne mogu da prihvatim da se takmičim ako u startu znam da pesma nije jedino oružje. Znaš ili ne znaš da pevaš, imaš dobru pesmu ili nemaš, to bi trebalo da bude jedini kriterijum, a ne po principu 'dam ti, daš mi' - priča Maja, koja bi na "Beosongu" trebalo da nastupi sa numerom "Anđeo s neba" koju je komponovao Nikola Burovac.

- Kad mi je Nikola javio da idemo na "Beosong", razbolela sam se, dobila sam temperaturu i groznicu - objašnjava pedesetosmogodišnja pevačica i napominje da joj "Evrosong" nije dovoljan izazov.

- Rekla sam Burovcu da, umesto mene, peva njegova talentovana supruga Milena Vučić. Neka se takmiče mladi, a ja sam svoje odslužila - zaključila je Maja Odžaklijevska.

(Telegraf.rs / izvor: Blic / Foto: Promo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • neimenovana

    7. februar 2013 | 12:18

    Neće da se takmiči sa anonimnima... A ko je u stvari ona??? Ja realno nikad čula za nju... Nemam pojma ko je ona....

  • Mim

    7. februar 2013 | 13:27

    A da nije malo matora za beosong...valjda je i ideja da se promovisu anonimusi

  • Hm

    7. februar 2013 | 16:46

    Bilo boljih pesama i pevača pa pobegla na vreme da ne kalja staru slavu... Sujeta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA