MARINA TUCAKOVIĆ: Pesmu "Mišo moj" posvetila sam pokojnom sinu i nema veze s Mišom Bananom (VIDEO)

Autorka numere "Mišo moj", koju izvodi Ana Nikolić, demantuje da ova pesma ima bilo kakve veze sa kontroverznim biznismenom Rodoljubom Radulovićem, i kaže da je numera posvećena njenom pokojnom sinu

  • 8

Nakon brojnih medijskih spekulacija da je Ana Nikolić pesmu "Mišo moj" posvetila svom bivšem dečku, kontroverznom biznismenu Rodoljubu Raduloviću poznatijem kao Miša Banana, tekstopisac Marina Tucaković, koja je napisala ovu numeru, za Telegraf je demantovala ove priče.

Marina kaže da je veoma tužna što se pesma koju je posvetila svom pokojnom sinu dovodi u vezu sa Mišom Bananom, koji je trenutno u centru pažnje naše javnosti zbog svojih navodnih kontakata sa srpskim premijerom Ivicom Dačićem

- Razočarana sam što se pesma koju sam posvetila pokojnom sinu i koju sam pisala u trenutku svoje najveće tuge dovodi u vezu sa biznismenom Radulovićem. Sa Anom se nisam čula i ne znam odakle medijima uopšte te informacije, ali jako sam tužna, mada znam da će takvih izmišljotina uvek biti - rekla je Tucakovićeva za Telegraf.

Inače, numeru koju je posvetila svom sinu Milošu Raduloviću, koji je preminuo 1. decembra 2008, Marina je dala Nikolićevoj i pesma je odmah nakon objavljivanja postala veliki hit.

Ana Nikolić je svojevremeno izjavila da se naježila kada joj je Marina Tucaković rekla da želi da baš ona otpeva tu numeru, kao i da je jedva skupila snagu da u studiju otpeva "Mišo moj".

Pogledajte spot za pesmu "Mišo moj":

(Anastasija Čanović/ Foto: Svet/Hello)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LAVINIJA

    7. februar 2013 | 17:17

    LJUDI OVO JE MRAK.I TUGA.KO JE OVO IZ\MISLIO DA BI JEO NIKADA SE NASITITI NECE..

  • dodje maca na vratanca

    7. februar 2013 | 18:13

    I pesmu "Mafia caffe"si posvetila pok.sinu???Uzas i tuga nazalost.

  • iblis

    8. februar 2013 | 09:32

    Možda je Marina posvetila sinu, ali Ana je pesmu izabrala zbog Miše Banane.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA