Bijonse nastupa na dve bine u "Areni"

Američka pevačica, koja će u Beogradu započeti svetsku turneju, u Srbiju dolazi 13. aprila, dva dana pre koncerta

  • 0

Jedna od najpoznatijih pevačica - Bijonse svoju svetsku turneju počinje 15. aprila koncertom u "Kombank Areni" u kojoj će prvi put biti postavljene dve bine!

Ogromna produkcija Bijonse podrazumeva dve bine, glavnu, koja će biti na istočnoj strani i manju, okruglog oblika, na zapadnoj strani "Arene".

Zbog priprema turneje, Bijonse će doći u Beograd dva dana ranije, 13. aprila, dok će delovi opreme i tehnički tim početi da pristižu već 11. aprila. Prodaja karata za fanove počela je juče na zvaničnom sajtu beyonce.com od 16 časova i u roku od pet minuta sajt je bio "srušen" zbog prevelikih zahteva za kupovinu, ali je nešto kasnije server ipak osposobljen.

Pretprodaja ulaznica po ceni od 2.700 (nivo 400, 3. kategorija), 3.900 (nivo 400, 2. kategorija), 4.500 (nivo 400, 1. kategorija i parter), 5.500 (nivo 200, 2. kategorija) i 5.900 dinara (nivo 200, 1. kategorija) počinje u petak, 8. februara a karte se mogu kupiti u “Eventimu”, “Bilet servisu”, TC “Ušće”. “Domu omladine” i na blagajni “Arene”.

Iz tima poznate pevačice najavljuju spektakl, a turneja koja počinje u Beogradu trajaće godinu dana.

(Anastasija Čanović/Foto: Kombank arena)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA