KARLEUŠA: Arkan je zbog mene lupio šamar Minimaksu!

"Imala sam svega 19 godina i niko me nije zaštitio, osim jednom Minimaks, koji je zbog toga u bekstejdžu dobio takvu šamarčinu da se više niko nikad nije usudio da me brani", rekla je pevačica u emisiji "Granica"

  • 18

Pevačica Jelena Karleuša otkrila je u emisiji "Granica" televizije "Hepi", koja je na programu u utorak u 21 čas, da su upravo tabloidi kreatori najcrnjih priča o njoj, kojima se cela nacija smejala, a ona užasno patila.

- Rekla je ko je prvi o njoj napisao da je trandža, da živi isključivo od skandala i zašto joj se Kristijan Golubović izvinjavao iz Centralnog zatvora, kad je na jednoj naslovnoj strani objavljeno da joj je skakao po grudima dok je bila u osmom mesecu trudnoće i kako je sve to preživela - kaže Jelena Helc Vesković, voditeljka emisije "Granica".

Na pitanje da li je Karleuša zahvalna tabloidima na tome što su od nje stvorili takvu kakva je danas, pevačica je odgovorila:

- Sve sam ih prvo u besu tužila, a zatim im na sudu sve oprostila i povukla tužbe - rekla je popularna JK.

Takođe, Jelena je otkrila u kom trenutku je shvatila da se više ničeg ne plaši i opisala je prelomni momenat - kad je ispred do tada neprikosnovenog Željka Ražnatovića Arkana izjavila da su sve pevačice k*rve.

- Imala sam svega 19 godina i niko me nije zaštitio, osim jednom Minimaks, koji je zbog toga u bekstejdžu dobio takvu šamarčinu da se više niko nikad nije usudio da me brani - ispričala je Karleuša.

Na pitanje kako bi regaovala prilikom susreta sa voditeljem Ivanom Ivanovićem, Karleuša je objasnila:

- Videla sam ga jednom na aerodromu, gde se krio iza stuba i tvitovao, a kad bismo se sreli, svakako bih ga prebila! - zaključila je JK.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • русија

    11. februar 2013 | 13:54

    извадила би свој пенис и боцнула Ивановића

  • hromi daba

    11. februar 2013 | 17:27

    Jeste, Željko je odvalio pokojnom Minimaksu šamar ali on nema nikakve veze sa Karleušom. Minimaks i Željko su se dogovorili oko apstinencije i jedan drugome pružili ruke (alkohol) međutim upravo prilikom snimanja kad je Željko navratio Minimaks je pio viski, to se dogodilo u staroj garderobi na dnu stepenica gde su bile klupe i biffe. Udario mu je šamar okrenuo se i izašao van. Tada jeste Karleuša bila tu, ali nema veze sa događajem, a niti ju je ko konstatovao.. Dakle Jelena kad lažeš neka to bude kockasto da se može progutati.

  • Moram

    11. februar 2013 | 13:20

    Prvo, kad ustanes Jelena, otidji u crkvu i posavjetuj se sa svestenikom. Zalutala si, a to je zalosno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA