PRVA LJUBAV SRBIJE: Mirna i Zoran u vezi?

Učesnici "Prvog glasa Srbije" nedavno su se razišli sa svojim partnerima i navodno započeli romantičnu vezu

  • 15

Mirna Radulović i Zoran Stanić započeli su romansu na završnoj žurki "Prvog glasa Srbije", koja je organizovana u jednom beogradskom baru. Kako prenosi časopis "Puls", emocije su proradile još u karantinu, međutim, oni su to više nego uspešno krili, iz logičnog razloga, jer su oboje bili u vezi sa svojim tadašnjim partnerima.

- Veče kada je produkcija pravila žurku, nekoliko dana po završetku šoua, njih dvoje su došli odvojeno. Pošto su znali da ne postoje šanse da budu uslikani, jer je žurka bila zatvorenog tipa, opustili su se. Ali bilo je ljudi koji su ih, ipak, zapazili u hodniku kako se grle i ljube. Trajalo je to dobrih petnaestak minuta. Oni vezu još nisu ozvaničili, ali da postoje jake emocije i privlačnost između njih, više je nego jasno. Kriju se za sada, ali verujem da će to izaći iz ilegale - rekao je izvor blizak produkciji "Prvog glasa Srbije".

(Telegraf.rs / Izvor: Puls)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BSBS

    14. februar 2013 | 11:26

    Ko je ova devojcica levo?!...HAHAHHAHAH Ovi golubovi bjeli hoce da budu kao ona Radmila i onda druga devojcica mislim da joj je ime Milan/Milena tako nesto ... HAHAHHAHAHHA

  • Filip

    14. februar 2013 | 15:16

    Ovaj Zoja je izgubljen u prostoru... Ne verujem da su u vezi...

  • Filip

    14. februar 2013 | 15:10

    Ovaj Zoja se ne odvaja od Mirne svuda joj se lepi kad se slikaju i izgleda ko izgubljen slucaj! Ne verujem da su par....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA