HUMANO: Dado Topić i poznati muzičari pevaju za Anđelu

Humanitarni koncert za nastavak lečenja ove osmogodišnje devojčice održaće se u utorak 19. februara od 20 časova u Domu omladine Beograda

  • 1

Jedan od mnogih koncerta za malu Anđelu biće organizovan u utorak, 19. februara od 20 časova, u Domu omladine Beograda. Na ovoj humanitarnoj muzičkoj manifestaciji učestvovaće: Dado Topić, "Zemlja gruva", "Sevdah Baby", "S.A.R.S.", Gile iz "Električnog orgazma", Toni Montano, Nemanja Popović, "Filip Pat Majka kupa Peru", "Tropico band" i Boris Režak.

Da podsetimo, mala Anđela Janković (8) boluje od malignog tumora na mozgu od svoje druge godine. Sa nepune tri godine operisan joj je tumor na desnom očnom živcu i od tada je izgubila vid na desnom oku. Zbog rasta tumora, Anđela je ubrzo izgubila vid i na drugom oku. U oktobru prošle godine operisana je u Turskoj i od tada je u Istanbulu gde prima hemioterapije. Lečenje će trajati naredih devet do 12 meseci.

Anđela je dobila bitku, ali rat protiv opake bolesti i dalje traje, i zato računa na sve humane ljude koji će joj pomoći. Za nastavak njenog lečenja neophodno je još 60.000 evra. Svakog petka nužno je da primi novu hemioterapiju, za koju troškovi iznose 2.000 evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA