GLUPOST GODINE: Andrija Milošević bi da glumi Karađorđa (1752-1817) u seriji o Sulejmanu (1494-1566)!

Crnogorski glumac je "zaboravio" da je vođa Prvog srpskog ustanka rođen više od 250 godina posle turskog sultana, pa je u emisiji Ivana Ivanovića rekao da bi se lik Karađorđa odlično uklopio u tursku seriju

  • 29

BEŽALO SE SA ČASOVA ISTORIJE! Glumac Andrija Milošević se sinoć u emisiji Ivana Ivanovića propisno obrukao kada je, ničim izazvan, izjavio da bi voleo da igra Karađorđa u seriji "Sulejman Veličanstveni". To što srpski i turski velikan nemaju ama baš nikakvih dodirnih tačaka, budući da je vođa Prvog srpskog ustanka rođen više od 250 godina posle turskog sultana, nema veze!

Tokom razgovora u studiju, Milošević je sam počeo priču o popularnoj turskoj seriji, pa je u jednom trenutku rekao:

- Kada me pitaju koga bih voleo da glumim u "Sulejmanu", ja odgovorim: "Karađorđa!"

Ivanović je pokušao da glumca spase komentarom: "Pa, to bi moglo kada prođu još tri sezone, i taj period dođe na red", ali Andrija, koji se već očigledno uživeo u ulogu Karađorđa, nastavio je:

- Nisu tu bitni istorijski detalji, mislim da bi Karađorđe uneo svežu krv, razmrdao ljubavne odnose u seriji!

Podsećanja radi, Sulejman I Veličanstveni rođen je 1494. (u nekim izvorima se pominje i 1495. godina), a umro je 1566. tokom opsade Sigeta. Andrijin budući lik? Karađorđe je rođen najverovatnije 1752. godine (pominju se i datumi između 1749. i 1768. godine), a ubijen je 1817. godine.

Andriji preostaje da se drži uloge Banja i da pazi da sledeći put ne pomisli kako bi bilo sjajno da glumi Njegoša u seriji "Budva na pjenu od mora".

(Telergraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anonimac

    16. februar 2013 | 14:23

    On se zajebavao nije mislio nista ozbiljno a to se vidi i iz onoga sto je rekao. Mislio je da bi Karadjordje dobro dosao u seriji...

  • Andrija

    16. februar 2013 | 15:15

    Ovde je jedina glupost naslov, covek se salio, a ko to nije shvatio ima problem, veliki problem sa inteligencijom !

  • Misa

    16. februar 2013 | 14:38

    Palma je bio mali kada je svirao Bah i Sopen zasto onda ne bi Andrija mogao da glumi Karadjordja iz vremena Sulejmana...dodude Andrija mi deluje inteligentnije od ovog drugog

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA