Tamara Eklston se udaje za berzanskog prevaranta!

Ćerka Bernija Eklstona se verila sa Džejom Rutlandom, brokerom koji je izbačen sa londonske berze zbog mutljavine sa akcijama

  • 0

KAKO ĆE JOJ OTAC SADA OSTAVITI BOGATSTVO? Ćerka vlasnika Formule 1 Bernija Eklstona, Tamara Eklston, uskoro će se udati za Džeja Rutlanda, brokera kojem je zbog malverzacija zabranjen rad na londonskoj berzi!

Naime, Rutland je koristio "insajderske" informacije kako bi povećao prodaju akcija, što je smrtni greh na berzi, a da stvari budu još gore, "zaboravio" je da potencijalne investitore upozori na rizičnost ulaganja.

Nakon istrage, Rutlandu je zabranjen rad u Londonu, jer njegovo ponašanje ukazuje na nedostatak poštenja i integriteta. Kazna je prvobitno iznosila 160. ooo funti, ali je smanjena na 30.000 usled podataka o Rutlandovoj finansijskoj situaciji, kao i misterioznoj "bolesti koja utiče na njegovu mogućnost da radi".

Tamarini prijatelji kažu da joj je Džej sve ispričao o svojoj prošlosti, pre nego što ju je prošle nedelje zaprosio na odmoru u Dubaiju.

Ovo nije prvi put da starleta ima momka koji je iza druge strane zakona. Naime,  Eklstonova je pre sedam meseci raskinula vezu sa biznismenom Omarom Kajamijem (41), koji je bio osuđivan zbog nasilničkog ponašanja.

Šta će tata Berni reći za budućeg zeta, ostaje da vidimo.

(Anastasija Čanović/ Izvor: Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA