Milan Popović donirao 500.000 evra za bebe

Srpski "kralj bakra" i bivši verenik Severine Vučković istakao da je današnji datum izabran namerno, jer je u pitanju prvi rođendan njegovog sina Aleksandra

  • 14

Milan Popović, bivši verenik Severine Vučković, donirao je opremu vrednu 500.000 evra za još dve klinike u Vojvodini u akciji "Bitka za porodilišta". Reč je o Ginekološko-akušerskoj klinici Kliničkog centra Vojvodine ("Betanija") i Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine (Dečja klinika).

Srpski "kralj bakra", postavljajući donatorske pločice na nabavljene aparate, istakao je da je današnji datum izabran namerno, jer je u pitanju prvi rođendan njegovog sina Aleksandra, te da se nada, iako deca često ne prate savete svojih roditelja, da će njegov sin nastaviti ovim putem u humanitarnom angažmanu svog tate kada mu za to dođe vreme.

Ovom velikom donacijom potpuno su rešene potrebe za opremom u ove dve klinike, tako da je istovremeno proglašena pobeda u njima u akciji "Bitka za porodilišta".

Milan Popović i predsednik Upravnog odbora Fonda "B92" Veran Matić obišli su prvo "Betaniju", gde ih je dočekao upravnik klinike Dragan Stajić, a potom i Dečju kliniku, gde ih je dočekao direktor Instituta Slobodan Grebeldinger.

Prilikom posete Dečjoj klinici, gostima se pridružio i predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić, koji je u ime vlade zahvalio biznismenu za sve što je učinio za vojvođanska porodilišta u akcijiama "Bitka za bebe" i "Bitka za porodilišta".

(Telegraf.rs / B92)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • siniša

    19. februar 2013 | 15:53

    Svaka čast. Mnogi koji imaju više para od njega ne bi se odvojili od pola evra i još bi oteli od sirotinje, a kad vidim da čovek daje za ovako plemenite ciljeve drago mi je da ima.

  • Serb4ever

    19. februar 2013 | 16:50

    Daboga imao 5x više nego sto imaš kada si ovakav dobrotvor :-)

  • majka

    19. februar 2013 | 17:00

    Bog ti dao sta god zelis tebi i tvom sinu!!!!! Takvih osoba kao sto si ti jako malo ima na svetu!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA