KARLEUŠA: Moj koncert će se zvati "Viva la Diva"

Pevačica, koja je gostovala u emisiji "Tačno u podne", takođe je najavila i novu pesmu pod nazivom "Ferari"

  • 22

Poznata pevačica Jelena Karleuša u emisiji "Tačno u podne" sa Marijom Lazić najavila je novu pesmu pod nazivom "Ferari" i koncert na Ušću 15.juna, koji će se zvanično zvati "Viva la Diva".

- Zvanično, koncert koji će se održati 15. juna na Ušću nosiće naziv "Viva la Diva" i biće posvećen svim posebnim, neshvaćenim ženama svog vremena koje su vladale, ali vladaju i dan danas. Takođe, posvećen je svim osobama koje su ometene i pate zbog toga, kao što su gej osobe, slabovidi, autistični, debeli i ostali - rekla je Karleuša u emisiji TV "Pink".

Jeleni je pre emisije pozlilo, tako da je tokom trajanja sve vreme nosila crne načare za sunce i imala veoma neobičan stajling.

Nova numera koju će Karleuša uskoro predstaviti nosi naziv "Ferari".

- Nova pesma je o ženi koja izgleda kao "ferari". Biće u hip hop i r'n'b fazonu. Ista ekipa će raditi na njoj kao i dosad, kao i reper Neš - rekla je pevačica.

JK je, između ostalog, priznala da joj je detinjstvo bilo traumatično jer je bila problematična u školi.

- Svoje školovanje pamtim kao najdramatičnije iskustvo u životu jer sam se stalno tukla sa svima u školi, bila sam mali čudak. To mi je pomoglo da osnažim i da se uvek u životu borim - navela je pevačica.

(Anastasija Čanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA