ANA SEVIĆ: Imam teške povrede vrata i grudnog koša

- Iako su mi u Kliničkom centru u Novom Sadu rekli da imam lakše povrede, juče sam, nakon detaljnog pregleda magnetnom rezonancom, saznala da su posledice malo teže. Dijagnostifikovano mi je ulegnuće grudnog koša, dok su mi četiri vratna pršljena izmeštena - rekla je pevačica

  • 0

Ani Sević, koja je u noći između četvrtka i petka doživela saobraćajnu nesreću sa kolegama iz "Zvezda Granda" Vanjom Mijatović i Stefanom Petrušićem, juče su magnetnom rezonancom ustanovljeni ulegnuće grudnog koša i iščašenje četiri vratna pršljena.

Zbog toga, pevačica je odložila nastupe i prekinula vođenje emsiije "Zvezde Granda" .

- Iako su mi u Kliničkom centru u Novom Sadu rekli da imam lakše povrede, juče sam nakon detaljnog pregleda magnetnom rezonancom saznala da su posledice malo teže. Dijagnostifikovano mi je ulegnuće grudnog koša, dok su mi četiri vratna pršljena izmeštena- rekla je Ana Sević za "Blic", koja je u stalnom kontaku sa roditeljima Vanje Mijatović i Stefana Petrušića i koja veruje da će se sve završiti na najbolji mogući način.

Pevačica je navela da će izvesno vreme nositi kragnu na vratu i da će do daljnjeg odlaziti na fizikalnu terapiju.

- Mada sam htela da vodim i jučerašnju emisiju "Zvezde Granda", svi su mi savetovali da je bolje da sačekam da se u potpunosti oporavim. Poznavajući sebe, verujem da ću moći da izdržim snimanje sledeće - zaključila je Sevićeva.

(Telegraf.rs / Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA