NE LIČI NA SEBE: Pevačica promenila izgled do neprepoznatljivosti!

Američka muzička zvezda objavila je nove fotografije na Tviter profilu na kojima ima crnu kosu i gomilu šminke, čime je svoj izgled dovela do neprepoznatljivosti

  • 4

Kraljica pop muzike Madona, koja u poslednje vreme više vlada skandalima nego scenom, objavila je svoje najnovije fotografije na Tviter profilu, na kojim pozira sa crnom kosom i gomilom šminke, čime je dovela svoj izgled do neprepoznatljivosti.

Pevačica se slikala u maslinastozelenom korsetu sa dubokim dekolteom, crnom perikom i crvenim karminom, a ono što je ovaj put skrenulo pažnju medija jeste da ona uopšte ne liči na sebe.

Madona Luiza Čikone je nekada vladala muzičkim nebom, ali u poslednje vreme, usled brojnih namernih ispada i nedoličnih gestova, ne uspeva da drži sve konce u rukama.

Iako je u šestoj deceniji života, pevačica ne prestaje da provocira javnost svojim nemprimerenim ponašanjem, a sve češće se dešava da joj publika zviždi na koncertima.

Pop diva se trudi na sve moguće načine da ostane u žiži javnosti, i ono što je očigledno - više ne bira način.

Pogledajte izgled pevačice na koji smo navikli i njenu nedavnu fotografiju sa Tvitera:

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA