Ava Karabatić i Sindi "Models" u "Velikom Bratu"?

Pored starlete i bivše pevačice grupe "Models", za sumu od 50.000 navodno će se boriti glumica Danica Maksimović, pevač Toni Montano, kao i Ekrem Jevrić

  • 2

Peto izdanje popularnog rijaliti šoua "Veliki Brat" počinje 13. marta na Televiziji "B92" i trajaće mesec dana. Kako navodi "Pressonline", za sumu od 50.000 evra boriće se glumica Danica Maksimović, bivša pevačica grupe "Models" i kreatorka Ivana Stamenković Sindi, hrvatska starleta i učesnica rijalitija "Survajver" Ava Karabatić, pevač Toni Montano, kao i nekadašnji glumac Vladimir Petrović, koji je tumačio lik čuvenog Bobe u "Ludim godinama", a potom i u serijalu "Žikina dinastija", kao i Ekrem Jevrić.

- Biće ovo žestoka borba, budući da su karakteri takmičara jako različiti. Svi znamo da Danica Maksimović, koja je svojevremeno priznala da se izlečila od alkoholizma, nema dlake na jeziku, a nimalo naivna neće biti ni Ava, koja je poznata kao devojka zaljubljive prirode, ali i po prosipanju bisera - kaže izvor, koji je otkrio neke detalje rijalitija koji očekuje publiku.

- Većina javnih ličnosti koja je pozvana na razgovor bila je spremna na sve samo da bi se neko vreme "skućili" u rijalitiju. Međutim, to nije bilo presudno za izbor i opstanak. Odabrani će imati prilično teške, nezgodne, ali i zanimljive zadatke jer gledaoci zaslužuju samo najbolje - kaže za naš list izvor blizak takmičarima.

Ava Karabatić, jedna od potencijalnih učesnica "Velikog Brata", izjavila je za portal 24sata.hr da je niko nije zvao:

- Gde ima dima, ima i vatre. Ja imam šta da dam i pokažem - rekla je starleta.

U slučaju kada bi učestovala i, na kraju, pobedila, Ava je otkrila kako bi potrošila novčanu nagradu.

- Uložiću u obrt, a počastila bih se i putovanjem - rekla je Karabatićeva.

Navodno, VIP kuća na Košutnjaku polako se sprema da primi prve stanare. U ovom objektu pored tajnih prostorija nalaziće se lift, kuhinja i veliki dnevni boravak u kom je predviđeno da takmičari provode najviše vremena. Svi učesnici će spavati u jednoj prostoriji, ali ne u istom krevetu, dok će toalet biti više nego skroman kako se takmičari ne bi razmazili. Jedini dodir sa spoljnim svetom imaće na terasi, na kojoj se nalazi bazen.

(Telegraf.rs / Pressonline)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA