Kejt Midlton čeka devojčicu! (FOTO)

Dobivši plišanog medu od jedne gospođe, princeza je rekla: "Hvala, uzeću ga za svoju će... ", ali ubrzo je shvatila da se odala, te se odmah ispravila rekavši da još ne zna kog je pola beba

  • 1

Vojvotkinja od Kembridža, Kejt Midlton, slučajno je otkrila javnosti da sa princom Vilijamom čeka devojčicu.

Tokom posete Grimsbiju, jedna gospođa joj je poklonila plišanog medvedića, kog je princeza prihvatila rečima:

- Hvala, uzeću ga za svoju ćer... - rekla je Kejt, ali ubrzo je shvatila da se odala, te se odmah ispravila rekavši da još ne zna kog je pola dete i da nema nameru da to otkriva javno, saznaje "Daily mail".

Vojvotkinja od Kembridža je inače odlična u čuvanju tajni, ali izgleda da to ovoga puta nije bio slučaj.

Da podsetimo, kraljevski par, Kejt i Vilijam planirali su da ukoliko dobiju žensko dete daju joj ime Dajana, u čast tragično preminule prinčeve majke. Međutim, kraljica Elizabeta Druga unapred je napomenula da devojčica ne može da nosi ime tragično nastradale princeze, a da bi se osigurala, promenila je i zakon.

(J. J./ Izvor: Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hromi daba

    6. mart 2013 | 18:48

    Eto, Vojvotkinja od Kembriđa će roditi najlepšu žensku bebu u Engleskoj, greškom se odala pa javnosti obznanila kojeg je pola dete koje nosi. Dakle, Vojvotkinja nosi najženstveniju bebu VB, a pošto je ona devojčica, njeno govance neće smrdeti, već će mirišati na parfem "Crna mačka" (pokošeno seno), o nogama ne treba niti govoriti, po rođenju će biti najgracioznija ženska beba. Vau i to će biti buduća kraljica VB.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA