KRAJ ROMANSE: Nataša ostavila Vladu

Jedan od najlepših parova na javnoj sceni razišao se zbog različitog viđenja budućnosti, a inicijativa je potekla od Bekvalčeve

  • 9

I pored toga što im je velika zaljubljenost na početku veze govorila da godine nisu bitne, izgleda da je Nataša Bekvalac (32) zaključila da mladi maneken Vladimir Vuksanović (25) ipak nije za nju.

Naime, kako "Alo" saznaje iz izvora bliskog pop pevačici, donedavno jedan od najlepših parova na javnoj sceni razišao se zbog različitog viđenja budućnosti, a inicijativa je potekla od Bekvalčeve.

Iako su se lepo slagali, kriza je nastupila kada je pobednik "Survajvera" zbog posla otputovao na drugi kontinent, što je za Natašu bio signal da porazmisli o perspektivi romanse sa skoro osam godina mlađim dečkom.

- Videla je Nataša još pre dva meseca, kada je on otišao u Australiju da radi, da će se to raspasti, ali je ipak bila sigurna u to da će doneti pravu odluku. Njima je stvarno bilo lepo u vezi, ali očigledno je to bilo prolazno, jer ona pored njega nema perspektivu. Mlad je on momak, a ona ostvarena žena sa detetom, a udaljenost je samo produbila razlike koje postoje među njima - kaže izvor blizak pevačici.

Izvor je rekao i da Nataša ne želi da staje na put Vladinoj karijeri, a smatra da je veza na daljinu previše komplikovana da bi se u to upuštala.

(Telegraf. rs / Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • alexxx

    12. mart 2013 | 09:06

    Mnogo me boli patka za to....

  • hromi daba

    12. mart 2013 | 07:50

    Kako smo sad naivni ?! Od samog početka je veza Vlade i Nataše bila osuđena na propast i tada se znalo da je njihova veza čisto Natašino zadovoljenje taštine. Prevalila je tridesetu, a mlado meso joj se nudi na tanjiru, zgrabila ga je, odradila i iskoristila i na kraju šutnula. Onaj krembil je to znao, a ipak jedozvolio da mu se to dogodi. Njihovi životi nemaju ama baš niti jednu dodirnu tačku koja bi ih čvršće vezala. Ipak je ona sklona matorim izgrađenim tipovima na koje se može osloniti, a i financijski momenat je veoma bitan ?

  • Boban

    12. mart 2013 | 09:23

    Neće ona moći nisa jednim.Sreća za Ikodinovića što se riješio nje.Ženska visoko gleda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA