VLADO GEORGIEV: Sam izdajem svoj album!

- Kad čovek donese vrlo važnu odluku i u mogućnosti izbora odluči da je sam svoj gazda, oseća se vanredno. Da se zna - niko nije u svađi - rekao je Vlado, čiji je novi album trebalo da izda TV Prva

  • 0

Vlado Georgiev doneo je jednu od najvažnijih odluka u karijeri i rešio da uplovi i u izdavačke vode. Iako je pevač svojevremeno izjavljivao da će novi album izdati u saradnji sa produkcijskom kućom "Prva rekords", izgleda da od te saradnje nema ništa! Naime, Vlado je na svom Tviter nalogu objavio nekoliko zanimljivih postova koji se tiču novog albuma, a napisao je da album izdaje on sam!

Barba je naglasio da nije u pitanju nikakva svađa sa TV Prvom, već da je procenio da je ovo mnogo bolje za njegovu karijeru. Njegova izdavačka kuća zvaće se, očekivano, "Barba mjuzik".

 

 

 

 

Podsetimo, nedavno je grupa maskiranih ljudi probala da upadne u Vladin studio "Barba", ali je, na svu sreću, policija došla u rekordnom roku. 

(Anastasija Čanović)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA