Ćerka Vesne Zmijanac snima sado-mazo spot! (FOTO) (VIDEO)

Nikolija Jovanović ekranizuje spot je pesmu "Ćao, zdravo", u kome na lancu drži gomilu devojaka u sado-mazo kostimima i sa gas maskama na licu

  • 4

Nikolija Jovanović, ćerka pevačice Vesne Zmijanac, snima spot za pesmu "Ćao, zdravo", u kome na lancu drži gomilu devojaka u sado-mazo kostimima, sa gas maskama na licu, a ove provokativne scene kamerom je zabeležila ekipa "Ekskluziva".

Zgodne manekenke u seksi kostimima koje će pozitati u provokativnom spotu, Nikolija kaže da nije bio problem naći jer u Srbiji žive najlepše devojke, i dodaje da je scene za spot sama smislila i već godinu dana želela da snimi ovo visokobudžetno ostvarenje.

Pevačica kaže da se njenoj mami, Vesni Zmijanac, dopada se to što ona radi i ovaj put ju je i finansijski podržala.

- Mama mi je pomogla u ovoj prvoj pesmi, a za dalje se nadam da ću biti samostalna konačno i da ću sebi platiti snimanje druge - kaže Jovanovićeva koja se, po svemu sudeći, ozbiljno posvetila svom prvom singlu.

Na snimanju spota nisu izostali ni kadrovi mlade pevačice u kupaćem kostimu, uprkos niskoj temperaturi napolju.

Nikolija je ovom prilikom ostvarila saradnju sa repreom Nešom, koji je poznat po prošlogodšnjem hitu "Krimi rad" koji je uradio sa Jelenom Karlušom.

Pogledajte video sa snimanja spota za pesmu "Ćao, zdravo":

(J. J./Puls/Exkluziv)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA