Seve snima reklame kako bi skupila pare za turneju! (VIDEO)

Da ni poznata pevačica ne bere pare na drveću, dokazuje i to da je primorana da snima reklame kako bi skupila novac da plati najavljeni spektakl

  • 3

Pevačica Severina Vučković polako privodi pripreme kraju za svoju veliku koncertnu turneju koja počinje u Rijeci. Kako bi skupila novac za ovako spektakularan šou, hrvatska muzička zvezda počela je da reklamira sve živo, a kako sama kaže, postala je "žena sendvič".

Seve je za najavljenu turneju unajmila profesionalne igrače, angažovala poznatog slovenskog producenta Tomaža Pandura i koreografa Anža Škrubea, a da bi sve to obezbedila, kaže da je morala da snima reklame za sve živo kako bi na taj način zaradila potreban novac za realizaciju koncerata.

- Da bi imali sve ovo na pozornici, ja sam već postala "žena sendvič", tako da reklamiram sve žive proizvode, i hvala sponzorima što su nam ovo omogućili, reklamiram cipele, satove, trčala sam sa proba da snimim i reklamu za osiguranje, radićemo isto i za neke sladolede, i tako dalje - jadala se Severina.

Nakon Rijeke, Vučkovićeva  nastavlja turneju u Beogradu 30. marta, zatim ide u Skoplje, Zagreb i Ljubljanu, dok je posetu Sarajevu i Podgorici pevačica isplanirala za septembar.

Pogledajte kako teku pripreme za sutrašnji koncert Rijeci kojim Seve otvara najavljenu turneju:

(J. Jovanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA