SKANDAL! AVA: Nemoj da ja progovorim šta su sve Srbi radili u Vukovaru!

Iznervirana primedbom jednog od blizanaca Stojanović da bi u Srbiji trebalo da traži hleb, a ne kruh, hrvatska starleta spomenula rat u Hrvatskoj! "Imoušn": "Biće izbačena iz kuće ako nastavi"

  • 80

Iako je po pravilima "Velikog Brata" strogo zabranjeno vređanje po nacionalnoj osnovi, kao i bilo kakvi komentari koji mogu da naruše međunacionalne odnose, to se izgleda ne odnosi na hrvatsku starletu Avu Karabatić.

Ona je tokom razgovora s jednim od blizanaca Stojanović izjavila:

- Bolje da ja ne počnem da pričam šta su sve Srbi radili u Vukovaru!

Nakon što se jedan od njih našalio da bi, budući da je trenutno u Srbiji, umesto kruh trebalo da kaže hleb, Hrvatica mu je besno odgovorila:

- Bolje bi ti bilo da prestaneš, da ja ne krenem da pričam o Srbiji!

Da je Uroš Ćertić nije zaustavio rečima: "Nemoj o tome da pričaš, zabranjeno je", ko zna šta bi Karabatićeva još ispričala.

Izgleda da su se nacionalne strasti ozbiljno uzburkale u "Velikom Bratu", jer je Avina izjava usledila nekoliko sati nakon što je Maja Nikolić zavapila: "Ne dajte da pobedi Hrvatica".

U producentskoj kući "Imoušn" priznaju da im se dogodio propust kod pregledanja materijala, kao i da su Ava i Maja strogo opomenute i da će biti izbačene iz rijalitija ukoliko ponove ovakve izjave.

- Mi emitujemo prenos s kašnjenjem od dva-tri minuta, slučajno se desilo da nam prilikom kontrole snimaka promaknu izjave koje su strogo zabranjene pravilima. Njih dve su ozbiljno opomenute i znaju šta ih čeka ukoliko ponovo izjave nešto slično - biće izbačene iz kuće. Ipak, sigurna sam da se ove teme sigurno više neće pominjati u "Velikom Bratu" - kaže Milijana Radević, portparol "Imoušna" za Telegraf.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA