2

Najžešće seks-scene u "Velikom Bratu"! (VIDEO)

Ako mislite da je ono što su Ava i Uroš radili skandalozno, promenićete mišljenje kada vidite kakve se sve bahanalije dešavaju u stranim rijalitijima

Seks u
Foto: You Tube/ weirdnbizr

Rijaliti groznica ovih dana zahvatila je Srbiju, a ono što je postalo “glavni adut” šoua ovakvog tipa jesu seks-scene i golotinja, kojih, sudeći po gledanosti, nikad dosta. Iako bi mnogi ovo pripisali iskvarenim vrednostima u društvu, što možda i jeste slučaj, takve stvari nisu samo aktuelne kod nas, već i u svetu – gde je situacija mnogo gora.

Pogledajte listu najvrelijih kadrova seksa u “Velikom Bratu” smiljenih kod nas, ali i širom sveta.

AVA KARABATIĆ – UROŠ ĆERTIĆ

Dok su u novoj sezoni “Farme” pali prvi poljupci, u “Velikom Bratu” hrvatska starleta Ava Karabatić preskočila je poljupce i već prvu noć se seksala sa ukućaninom Urošem Ćertićem. Starleta je najpre u šou ušla u halterima, a isto veče se zavukla u Urošev krevet, gde ga je “ručno” zadovoljila, dok dešavanja tokom ostatka noći pod pokrivačem nisu jenjavala.

MARIJANA ČVRLJAK – NIKOLA NEMEŠEVIĆ NEMEŠ

Rekorderi u seks-scenama na našim prostorima zasigurno su učesnici prošle sezone “Velikog Brata” Marijana i Nemeš, koji svoju strast nisu skrivali pred kamerama, već su skoro svake noći imali intimne odnose, uprkos tome što su imali spojene krevete sa ostalim ukućanima.

ENA POPOV – MARKO MILJKOVIĆ

Ni u prvom serijalu “Velikog Brata” kod nas publiku nisu izneverili ukućani, a ovaj put su pažnju privukli Ena i Marko koji su se zaljubili u kući i tokom celog emitovanja mazili i ljubili naočigled svih. Naravno, ni seks ispod pokrivača nije izostao, doduše, ne toliko vatren kao u slučaju Marijane i Nemeša.

“VELIKI BRAT” – HRVATSKA

Treba uzeti u obzir i naše susede koji, takođe, nisu odoleli da pred kamerama zadovolje svoju potrebu za seksom i gledaoce zapanjili žestokom scenom. U pitanju su Ante i Tanja iz Hrvatske.

Pogledajte zanimljiv video-snimak:

“VELIKI BRAT” – ŠPANIJA

Sve što smo videli u rijalitijima na našim prostorima nije ni blizu nemoralu i skandalu kada pogledate egzibicije koje se dešavaju u “Velikom Bratu” širom sveta. Iz hrpe video-klipova na kojima se ukućani seksaju izdvojili smo one najgledanije i ujedno najzanimljivije.

Pogledajte zaljubljeni par iz Španije koji je svaku priliku tokom rijalitija koristio da ljubaviše.

“VELIKI BRAT” – ŠVEDSKA

Sledeći na listi se našao par iz Švedske koji je sa svojim snimkom oralnog seksa obišao svet i među najpopularnijima je na Jutjubu.

“VELIKI BRAT” – AUSTRALIJA

Vrele scene nisu izostale ni u Australiji, međutim, ovako nešto gledaoci srpskog “Velikog Brata” još nisu imali prilike da vide. Naime, jedan od ukućana iznenada i skoro na silu “nabija” svoj muškost u usta devojci koja je u “sendviču” između dva muškarca. Scena je potpuno zbunjujuća jer devojka reaguje kao da se ništa nije desilo.

Pogledajte i sami:

“VELIKI BRAT” – ARGENTINA

Za kraj “Veliki Brat seks-liste” pogledajte najgledaniji seks-video, sudeći po Jutjubu, nastao u rijalitiju u Argentini, koji ima preko pola miliona pregleda.

(Jelena Jovanović)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Ava Karabatić, Golotinja, Seks, Veliki brat
Popularni komentari
  • N
    Natasa

    Ma baš nas briga, zamisli sex… uf…

  • k
    kacavenda-pahomije

    Gluposti,nepotrebni su pokrivaci-OVO JE SVAKAKO PORNOGRAFIJA! Ali dobro je da se djeca pouce,jer svakako po cijeli dan ” vise” na kompjuteru.

foto dana

video dana