FARMA: Filip i Stanija se muvaju, Ša nema devojku napolju! (VIDEO)

Stanija i Filip sve više vremena provode zajedno, a Nenadov brat Predrag Aleksić demantovao je starletinu izjavu da Ša ima devojku i da je sa Jovanom zarad gledanosti

  • 3

FRKA NA FARMI! Iako je pre nekoliko meseci bila u vezi sa Filipom Panajotovićem, Jovana Nikolić pažnju gledalaca privukla je muvanjem sa reperom Ša. Njih dvoje se ljube, spavaju u istom krevetu, ali to ne smeta Nenadu da brani Filipu da se druži sa Stanijom. Naime, tokom rijalitija "Farma", Ša koristi svaku priliku da iskaže svoje negodovanje prema Staniji, a između Filipa i nje sevnule su varnice. Kako su Filip i Ša dobri drugovi, reper brani manekenu da se druži sa starletom.

Međutim, Filip sve više vremena provodi sa Stanijom, a u skorašnjem razgovoru Stanija je rekla Filipu da Ša ima devojku već pet godina i da uopšte nije zaljubljen u Jovanu. Na Filipovu konstataciju da je reper zaljubljen u njegovu bivšu devojku, Stanija je rekla:

Ma gde zaljubio, daj bre, molim te, on ima devojku pet godina kući! Je l' znaš ti to? - pitala ga je ona, na šta je Filip rekao da mu je to poznato. Stanija je zatim nastavila sa prozivanjem:

- To je sve fejk. I čekaj, ti si bio sa njom, a on je vrti sad ovde radi gledanosti?

Prijateljstvo između Ša i Filipa ozbiljno je poljuljano nakon što se reper zbližio sa manekenkom, a da li će biti nečeg više između Filipa i Stanije, ostaje da vidimo u narednih 90 dana.

Pogledajte razgovor između Stanije i Filipa:

Nenadov brat Predrag Aleksić za Telegraf je rekao da nije istina da Ša ima devojku.

- To što je Stanija rekla, nije istina. Nenad je u rijaliti ušao slobodan, a pre ulaska postojale su varnice između njega i Jovane. Njih dvoje se super druže i zasad mi sve to deluje drugarski, a da li će biti nečeg više, videćemo. Siguran sam da se ne foliraju i da se nisu dogovorili, jer je hemija postojala i pre ulaska - rekao je Predrag Aleksić.

(Anastasija Čanović)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hromi daba

    31. mart 2013 | 10:26

    Neka se muvaju, barem su mladi i to je za očekivati od njih. Valjda Stanija neće sesti u krilo Ekremu ? Jest da za pare radi čuda, ali za takvo što treba imati i stomak. Bjelica je prošla sito i rešeto pa joj ništa ne smeta, glavno da je na toplom ! Era joj se šulja oko g....e kao mačak oko vruće kaše, a potrebno je samo malo više šarma i pada kao taksena marka !

  • mikica

    5. april 2013 | 16:26

    Koje bre emocije straleta i maneken (koji je zaljubljen u sebe). I ako ćemo realno oni su uticali na Ša, što je Filipu smetalo da Ša bude sa Jovanom stalno je vršio pritisak na njega i sad Jovana i Ša nisu ni prijatelji ( a meni su baš bili slatki i iskreni). Stanija i Filip nek rade šta hoće al Stanija se baš istripovala po pitanju Ša non stop ga spominje i sve joj je on nešto kriv.Ja bih lično volela neka ih Stanija i Filip i neka gledaju samo sebe, al neka ostave oni Ša i Jovanu (i oni imaju pravo na sreću)

  • nena

    25. april 2013 | 15:25

    mislim da je sve izaslo jasno na camerama ,stanija je rekla sandri pre izlaska da pozdravi jednog decka itd,,itd,,,a ona je pre nego sto se spoji sa filipom rekla da ima nekoga napolju,a posle kad je narod hteo da se uveri dali je to prava ljubav kad je ognjen pitao ona je rekla kao mozda samo tako rekla ,ona ima verenika vani a to niko ne spominje,igra se neka uloga sa njene strane mislim da je malo vise namazana...barem jasno je sve do sada sto je rekla..i kad je sandra izasla onaj je rekla u programu narod pita rekla je da stanija ima decka ...!!!sto je istina!!! sto se tice jovane i danijela ona nije zaljubljena u njega i to je izjavila !!! poz

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA