Seve plakala, ljubila se sa plesačima i simulirala seks! (FOTO)

- Dobro veče, Beograde, divna publiko, hvala vam, ispunili ste mi srce radošću. Da nije bilo vas, svega ovoga ne bi ni bilo. Volim vas, mnogo vas volim - rekla je Severina tokom spektakla u "Areni"

  • 13

Pred publikom u "Areni", koja je bila puna do poslednjeg mesta, kao što je i najavila, Severina je održala koncert za pamćenje! Prezgodna pevačica je dva sata pevala, plesala, plakala, ljubila se sa plesačicom i plesačem i simulirala seks uz svoje hitove. Svaka pesma imala je svoju koreografiju i scensku animaciju, te je u hali bio dvosatni spektakl!

Koncert je počeo pesmom "Italiana", a Seve se pred razdraganom publikom pojavila u crnom trikou sa perjem. Nastavila je svojim velikim hitom sa novog albuma "Uzbuna", za koji su joj plesači stavili krunu na glavu, a na kraju pesme "Tarapana" usledio je šok! Seve je sa plesačicom ušla među publiku i strasno je poljubila.

Usledile su balade sa novog albuma, a publika je počela da skandira "Seve, mi te volimo". Pevačica se obratila pristunima rečima:

Dobro veče, Beograde, divna publiko, hvala vam, ispunili ste mi srce radošću. Da nije bilo vas, svega ovoga ne bi ni bilo. Volim i ja vas, mnogo vas volim - rekla je Vučkovićeva.

Na radost ženskog dela publike, polugoli plesači su u kratkoj pauzi igrali uz poznati internet hit "Harlem šejk", a onda ih je Seve prekinula, rekavši da "bi ipak nešto domaće". Uz fenomenalan kostim, crnu dugačku haljinu i kragnu, pevačica je uzvela jedan od svojih najvećih hitova sa novog albuma "Dobrodošao u klub".

Tokom numere, Seve je letela na velikoj visini, a nije izdržala pod pritiskom emocija, te je na kraju pesme zaplakala i nije mogla da dođe sebi narednih nekoliko minuta. Publika ju je podržala gromoglasnim aplauzom, a potom je usledila brža pesma "Lola", a onda i "Mili moj".

Publika je sve vreme bila na nogama i kao jedan pevala sve pesme, a plesna grupa "Maestro" potrudila se da "Arena" poprimi note prelepe bajke. Video-bim, 3D zavesa, Severina kao balerina, bina koja zalazi duboko u publiku - svi ti efekti učinili su da publika sve vreme bude oduševljena.

Kao najavu za pesmu "Kradeš", nekoliko plesača je došlo i počelo da skida Seve, a ona je kroz smeh rekla:

-Ih ti muškarci, uvek dođu nepozvani i onda kada ti ne trebaju. Samo bi da skidaju.

Poznatu pesmu "Prijateljice" Seve je najavila kao svoju srednjoškolsku inspiraciju i zatražila da svako zagrli onog pored sebe i tako da podršku voljenim drugaricama, ženama, ćerkama, svim osobama koje su bile ostavljene ili su patile od ljubavi.

Usledili su i nešto stariji hitovi "Krivi spoj" i "Pogled ispod obrva", ali je najemotivniji momenat bio onda kada je izvodila pesmu "Virujen u te" i zamolila da svi upale mobilne telefone. Cela hala je blještala kao nebo sa zvezdama. Potom je usledio veliki hit "Gas, gas", a tokom izvođenja pesme, pevačica je simulirala seks.

Od poznatih, u koncertu su uživali Jelena Karleuša, Jelena Trivan, Ognjen Radivojević, Sara Jovanović, Vujadin Savić i Mirka Vasiljević, kao i mnogi drugi.

Posle puna dva sata, Seve se oprostila od publike hitom "Bred Pit", a na bis je izvela "Italijanu“.

 

 

 

(Anastasija Čanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovana

    31. mart 2013 | 09:51

    Ku.ava jednom i uvek... Porazno je sto Srbija voli tresh. A Ogi R. je razocaranje

  • vukašin

    31. mart 2013 | 09:29

    Gledao sam uključenje na tv u nekako mrtvo puno foliranja , sve se nešto prenemaže i izvodi. Pjesme su mi zvučalo lošije nego na cd u . Bezveze.

  • Mimi

    31. mart 2013 | 10:58

    Od kuje napravili mačku. Izgleda kao polu—naduvana lutka za naduvavanje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA