FARMA, DAN 13: Era novi gazda, Goca sutra ima slobodan dan!

Rule u pismu odredio Eru kao novog gazdu, a Era Goci dao slobodan dan na farmi

  • 3

Miki Mećava je na doručku obavestio ukućane da moraju da povedu računa o alatima koje ostavljaju napolju i upozorio ih da kafa nestaje te da pripaze na količine koje piju. Rule, koji je juče napustio rijaliti "Farma", napisao je pismo i za novog gazdu odredio Eru Ojdanića

Farmeri su mu čestitali, a Era je odmah počeo da izdaje naređenja i da viče na ukućane.

- Miki bio si odličan gazda, naučio sam nešto od tebe, ali si vodio veliku diplomatiju. Farmeri, kod mene će biti manje diplomatije, a više rada. Nemoj slučajno da se dogodi da mi neko kaže "neću", mene morate da slušate, biće drastičnih sankacija. Sandra je jutros rekla da neće da radi i toga kod mene neće biti. Sandra, kada ti kažem da imaš reč, ti pričaj, inače ćuti - viknuo je novi gazda na Sandru, koja je pokušala da se opravda.

Darija je podsetila ukućane da budu finiji prema Goci Božinovskoj, koja je glavna za kuhinju, a Era je odredio da Goca sutra ima ceo slobodan dan, može da ustane kada hoće i da ne sme niko da je kontaktira vezano za kuhinju. 

Stanija je dobila kritiku da voli da bude uz vlast, ali ju je Era potkačio i svojom željom da sa Filipom dobije bebu.

- Moraćeš da se popraviš u poslovima na farmi. Sve najbolje mislim o tebi, ali ti vrckaš, šarmiraš i odeš dalje. To kod mene ne može, sada nećeš biti uz vlast. Prvo si bila uz Ekrema, pa uz Mikija, ali sada nećeš. Budi uz Filipa i moja najveća želja je da se ovde rodi jedna beba. 

Stanija mu nije ostala dužna, ali je u odgovoru potkačila i Sandru:

- Jako ste me razočarali što ste me sada prozvali. Ja najviše čistim u ovoj kući, ali kada mi dođe Sandra, koja ništa ne radi, sa njom posao traje danima. Zato je bolje da joj kažem da ide i sve sama uradim. A ovi komentari za bebu su zaista neumesni. Ovo što se dešava između Filipa i mene je lepo i slatko i ne treba da se neki glupi komentari vezuju za to - rekla je starleta.

Podsetimo, Ekrem je ljubomorno izjavio da su Stanija i Filip već imali seksualne odnose.

(Anastasija Čanović)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxxxx

    1. april 2013 | 14:05

    Svaka cast pinku i Mitroviću sto nam je dao zadovoljstvo da ustvari vidimo sve te nase zvezde, kraljeve i kraljice, careve i carice, legende itd u pravom izdanju i da u stvari vidimo da su to obicni seljaci, propaliteti, alkosi/narkomani, koji ce za šaku eurica ako treba pogaziti sve vrednosti koje coveka čine vrednim

  • Seksoman

    1. april 2013 | 12:26

    Narkonani

  • Patriota

    1. april 2013 | 19:45

    Skup budala!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA