KRALJICA SKANDALA: Sve uvrede i psovke Maje Nikolić u rijalitijima! (VIDEO)

Od "Farme", "Dvora" pa do "Velikog Brata". Pogledajte najveće ekscese poznate pevačice u šou-programima - zašto ne voli Jevreje, homoseksualce i Avu Karabatić

  • 6

ZAVADI, PA VLADAJ! Jedan od najupečatljivijih likova ovogodišnjeg rijaliti šou-programa "Veliki Brat" je svakako Maja Nikolić. Pevačica, koja je poznata kao veliki kavgadžija i provokator, uspela je da svojim karakterističnim ponašanjem privuče pažnju ukućana, ali i publike pored malih ekrana.

Povodom novog učešća Maje Nikolić u rijalitiju, predstavljamo vam njene najveće skandale u ovakvoj vrsti šou-programa.

DVOR - Vređanje Jevreja

Možda i najveći skandal u koji je bila upletena Maja Nikolić jeste u vezi sa njenim učešćem u rijalitiju "Dvor". Da podsetimo, pevačica je sa kolegom Milošem Bojanićem vređala Jevreje tokom rasprave sa Mikom Kostić.

- Ja ću tebe tužiti zato što si antisemita, zato što si rasista - rekla je svejevremeno bivša učesnica "Operacije trijumf", aludirajući na to da ju je Maja uvredila rečenicom kako mrzi Jevreje.

- Što? Zato što ne volim Jevreje što su napravili Ameriku? - pitala se Nikolićeva, a što je povredilo Miku, jer je to bio udar na njenu porodicu. U konverzaciju se ubrzo ubacio i Miloš.

- Ma, šta pričaš ti? Ne možemo voleti one koji su nas bombardovali. Pa, nisu nas Mađari bombardovali - rekao je Bojanić.

Inače, Maji Nikolić i Milošu Bojaniću se i dalje sudi zbog ovog ekscesa u rijalitiju "Dvor".

VELIKI BRAT - Svađa sa Željkom

Maja Nikolić je pre izvesnog vremena imala i konflikt sa jednim od blizanaca Stojanović, s kojim trenutno učestvuje u rijalitiju "Veliki Brat". Naime, pevačica je rekla Željku da mu je “mama glupa”, što je isprovociralo i naljutilo Stojanovića.

Ti si niko i ništa.  Gde ti vidiš moju majku ovde, pa da možeš tako da pričaš? Šta ćeš ako ona ovo gleda, pa dođe iz Pariza i nalupa ti šamare? Ti si debil i mentol i imaš vrlo malo talenta, ali nisi nikakav čovek - urlao je Željko na Maju, koja mu je poručila da je bolestan i da treba da se leči.

VELIKI BRAT - "Žarko, kada tebe pogledam, vidim vaginu"

Posle Željka, Maja Nikolić je ušla u verbalni rat i sa Žarkom Stojanovićem u kući Velikog Brata. Tokom jednog razgovora, pevačica je “pecnula” blizanca oštrim rečima:

- Molim te, izvini što te doživljavam kao devojčicu... Izvini, to što kada tebe pogledam, vidim vaginu - rekla je Maja Stojanoviću, kojoj on nije ostao dužan.

VELIKI BRAT - Maja isprovocirala Dragutina Topića

Estradna umetnica iz Niša uspela je da isprovocira i atletičara Dragutina Topića. Poznati sportista želeo je da napusti kuću "Velikog Brata" prvog dana kada se Maja pojavila među ukućanima. Topića je iznerviralo što se pevačica razgolitila i nastavio je negativnim komentarima u vezi sa njenim koeficijentom inteligencije. Međutim, Maja mu nije ostala dužna.

- A, koliki je tvoj, majke ti, 12? - rekla je Nikolićeva.

VELIKI BRAT - "Ako Ava pobedi, Srbija više neće biti srpska!"

Posle govora mržnje prema Jevrejima, Maja je sličnim tempom nastavila i u "Velikom Bratu". Pevačica je ovaj put oplela po hrvatskoj starleti Avi Karabatić, i to u direktnom prenosu popularnog rijalitija.

Ne smemo dozvoliti Avi da pobedi! To se ne sme desiti! Ako ona pobedi, Srbija više neće biti srpska! - rekla je Nikolićeva.

Iako joj je Soraja diskretno sugerisala da ne sme to da priča, stavljajući prst na usta, Maja nije uspela da shvati šta joj je starleta gestikulirala.

FARMA - Živcirala ukućane pevanjem i lupanjem cipela

"Farma" je bio samo još jedan rijaliti šou u kom je učestvovala Maja Nikolić. Osim što je svojim neprestanim pevanjem nervirala ukućane, pevačica je iritirala i bučnim lupanjem cipela. Na kraju joj je novinar Aleksandar Sale Jovanović uzeo cipele jedne noći dok je spavala i isekao sporne štikle, čime je izazvao skandal, ali i rešio muke tadašnje farmere.

DVOR - Sukob sa Bokijem 13

Pre eliminacije iz rijalitija televizije "Pink", Maja Nikolić je često ulazila u sukob sa ostalim ukućanima. Među stanarima "Dvora", koji i nije bio po volji pevačice, bio je i makedonski šoumen Boki 13, sa kojim je nebrojano puta razmenila teške reči.

VELIKI BRAT - "Bobane, da li imaš mošnice ili jajnike?"

Na Majinom tapetu našao se Boban Stojanović. Pre neki dan, aktivista se požalio da je pevačica jedina osoba koja mu ne odgovara u kući, jer ne voli ljude poput nje, koji imaju tu dozu arogancije, što je bila inicijalna kapisla da se započne burna rasprava između ova dva učesnika rijalitija. Da ne prepričavamo, pogledajte video-snimak svađe Maje Nikolić i Bobana Stojanovića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • alexxx

    6. april 2013 | 10:37

    Bolesnica bila, bolesnica ostala... Valjda s tom jednom ganglijom ide, laprda i vredja, kao neka kokoska u seoskom dvoristu, samo sto ova ume da govori...

  • русија

    6. april 2013 | 06:55

    љанкасе

  • Milena

    6. april 2013 | 12:13

    Ma kreten!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA